Torsdag, 14. november 2019

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
 

Andy Pedersen. Privatfoto. Andy Pedersen. Privatfoto.

Tag dit ansvar, Elvis!

Skrevet af  15-08-2019- 04:22:31

Læserbrev af Andy Pedersen, medlem af Radikale Venstre Kolding, Taksvej 19, 6000 Kolding.

Hvis man ikke var fortørnet over situationen med Kolding Kommunes økonomi, så bliver man det i hvert fald af at læse Elvis Comics seneste skriverier i lokalsprøjterne. Mens de resterende 24 byrådsmedlemmer i Kolding sætter sig seriøst sammen for at finde en holdbar plan, står Elvis og vasker hænder.

For man må tilsyneladende forstå, at Elvis og Socialdemokratiet godt vidste, at det ville gå sådan med Koldings økonomi, for det har han ”forsøgt at fortælle om”, påstår han. Jeg vil godt afsløre hans bluf.

For enten bærer Elvis ansvaret for den dårlige på lige fod med resten af Koldings Byråd, der har vedtaget budget efter budget, eller også har han groft forsømt opgaven med ”at fortælle” om den dårlige økonomi, som han selv har drevet fra Økonomiudvalget. Ingen har i hvert fald gjort det rigtige for at forhindre det, må man konstatere.

Der er ét sikkert parameter, som man altid kan måle politikere på. De er der alle sammen til at bruge pengene, når det går godt, men hvordan agerer de, når det ikke er så sjovt at være politiker og pengene er små eller måske endda slet ikke tilstede?

Der kommer jeg til at huske Elvis som en politiker, der driver politiker-retorik på et meget og dybt seriøst rod, som kommer til at koste mange mennesker jobbet, giver mange mennesker en langt hårdere hverdag og som os almindelige mennesker synes er mere end almindeligt træls for at sige det på jysk.

Han har tilsyneladende mere travlt med at jagte borgmesteren og passe sit image end at gøre det eneste rigtige: At få lavet en ordentlig plan, der én gang for alvor fikser økonomien.

Jeg siger: Drop nu det håndvaskeri og pas dit ansvar. Elvis er en 1/25-del af byrådet. Det er et faktum. Det bør han vise gennem sine handlinger i medierne fremfor at vaske hænder, pudse sin glorie og allerede på forhånd opgive at redde kommunens økonomi. Socialdemokratiet og Elvis har lagt stemmer til mange beslutninger, som har brugt millionvis af kroner.

  1. Populært
  2. Læs også...

Nyheder efter dato

« Februar 2019 »
Man Tir Ons Tor Fre Lør Søn
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28