Kolding Netavis

Sygehuset i Kolding færdigt til aftalt tid

Akutsygehuset i Kolding er nu helt færdigt, og det syddanske regionsråd sender besked til ministeriet om, at det milliard-dyre projekt er gennemført inden for den aftalte tid, økonomi og kvalitet.

Det oplyser Region Syddanmark i en pressemeddelelse.

Region Syddanmark sender nu det endelige anlægsregnskab for de 993 millioner kroner, der har kostet at udbygge sygehuset i Kolding til akutsygehus, til Sundheds- og ældreministeriet.

Gennemført inden for aftalt tid

Sygehuset er helt færdigt, og anlægsregnskabet viser, at projektet er gennemført inden for den aftalte tid, økonomi og kvalitet.

Regionsrådsformand Stephanie Lose (V) er stolt af, at regionsrådet nu kan sætte flueben ud for det første af de tre store kvalitetsfondsprojekter i regionen:

– Jeg er stolt over, at vi er kommet sikkert i havn med dette kæmpeprojekt. Vi står nu med et moderne sygehus i absolut topklasse. Og vi står med det sygehus, vi hele tiden har drømt om og planlagt efter. Og her ved målstregen kan vi konstatere, at vi er i hus med et projekt til aftalt tid, økonomi og kvalitet. Og det er langt fra en given ting i så kæmpestort et projekt.

Tagget med:
Del denne artikel