Connect with us

Svømning

Svømmeklub ansætter svømmeskoleleder

Offentliggjort for

den

Milla Bauer er startet som svømmeskoleleder i Kolding Svømmeklub. Privatfoto.

Kolding Svømmeklub ansætter svømmeskoleleder.

Kolding Svømmeklub har ansat en svømmeskoleleder. Det er sket i en nyoprettet stilling.

Det har for svømmeudvalget længe været et ønske, at få flere kræfter til at holde hjulene i gang. Klubben helt store drivkraft Anna-Lise har valgt, at lave mindre og genopstillede heller ikke til svømmeudvalget.

Nu har Kolding Svømmeklub så ansat 23-årige Milla Bauer. Hendes primære opgave er at være tilstede i hallerne og besøge holdene og undervisere. Hun skal hjælpe de undervisere, der har behov for støtte og mere oplæring, og hun skal sikre at hjælpetrænerne får en god start, og en god udvikling indtil de både får alder og erfaring til at blive ansvarlige undervisere.

Milla Bauer læser Idræt og Sundhed i Odense, med sidefag i matematik. Hun er lokalt kendt, og har undervist i Vamdrup Svømmeklub i seks år, hvor hun startede som hjælpetræner, og igennem årerne har været både ansvarlig instruktør og talent-træner.

Efter to år, hvor alt fokus har været på mit studie, glæder det mig rigtig meget, at jeg igennem dette job kan koble de kompetencer jeg har erfaret mig igennem tiden som instruktør med det jeg lærer på mit studie. Jeg er rigtig glad og taknemmelig for at komme tilbage til svømmeverdenen og jeg glæder mig rigtig meget til, at starte den nye sæson op med en masse dejlige timer i svømmehallen sammen med alle svømmerne, hjælpetrænerne, instruktørerne, forældre og alle jer andre som jeg ligeledes vil møde på kanten, fortæller Milla Bauer.

Kolding Svømmeklub holder til i Sct.Jørgens Gård og bruger faciliteterne i Slotssøbadet i Kolding.

Få nyheder fra Kolding Netavis direkte i din indbakke. Tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Svømning

14-årig svømmetalent vinder sølv

Offentliggjort for

den

Forfatter:

14-årige Ane Christensen vandt en sølvmedalje i 1500 meter frisvømning. Privatfoto.

14-årige Ane Christensen vandt i weekenden en sølvmedalje.

De 10 bedste junior- og seniorsvømmere fra Kolding Svømmeklub var i weekenden til vestdanske mesterskaber i Vejle.

Der blev svømmet masser af løb og der var personlige rekorder for svømmerne.

På sidstedagen blev det til medalje til 14-årige Ane Christensen. Hun vandt en sølvmedalje i 1500 meter frisvømning, og her svømmede hun også en personlig rekord.

Desuden kvalificerede flere af Kolding-svømmerne sig til finalerne i løbet af weekenden. Det gjaldt for Cille Christensen, Ane Christensen, Frederikke Skau Hansen, Victoria Fræhr Piihl og William Ohrt.

De øvrige svømmere, der deltog fra Kolding, var Johanne Heilmann, Lasse Thulstrup, Daniel Busk, Christian N. Christensen og Asger Als Olsen.

Få nyheder fra Kolding Netavis direkte i din indbakke. Tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Læs mere...

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Reklame

Tags

oktober 2021
M Ti O To F L S
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Populære artikler