Kolding Netavis

Svømmeklub ansætter svømmeskoleleder

Kolding Netavis
Kolding Netavis
Milla Bauer er startet som svømmeskoleleder i Kolding Svømmeklub. Privatfoto.

Kolding Svømmeklub ansætter svømmeskoleleder.

Kolding Svømmeklub har ansat en svømmeskoleleder. Det er sket i en nyoprettet stilling.

Det har for svømmeudvalget længe været et ønske, at få flere kræfter til at holde hjulene i gang. Klubben helt store drivkraft Anna-Lise har valgt, at lave mindre og genopstillede heller ikke til svømmeudvalget.

Nu har Kolding Svømmeklub så ansat 23-årige Milla Bauer. Hendes primære opgave er at være tilstede i hallerne og besøge holdene og undervisere. Hun skal hjælpe de undervisere, der har behov for støtte og mere oplæring, og hun skal sikre at hjælpetrænerne får en god start, og en god udvikling indtil de både får alder og erfaring til at blive ansvarlige undervisere.

Milla Bauer læser Idræt og Sundhed i Odense, med sidefag i matematik. Hun er lokalt kendt, og har undervist i Vamdrup Svømmeklub i seks år, hvor hun startede som hjælpetræner, og igennem årerne har været både ansvarlig instruktør og talent-træner.

Efter to år, hvor alt fokus har været på mit studie, glæder det mig rigtig meget, at jeg igennem dette job kan koble de kompetencer jeg har erfaret mig igennem tiden som instruktør med det jeg lærer på mit studie. Jeg er rigtig glad og taknemmelig for at komme tilbage til svømmeverdenen og jeg glæder mig rigtig meget til, at starte den nye sæson op med en masse dejlige timer i svømmehallen sammen med alle svømmerne, hjælpetrænerne, instruktørerne, forældre og alle jer andre som jeg ligeledes vil møde på kanten, fortæller Milla Bauer.

Kolding Svømmeklub holder til i Sct.Jørgens Gård og bruger faciliteterne i Slotssøbadet i Kolding.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel
Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *