Kolding Netavis

Svitlana fra Kyiv får job på Hotel Koldingfjord

Elo Christoffersen
Elo Christoffersen 5 marts 2022
Opdateret 05/03/22 8:15

Ukraineren blev forleden vist rundt og snart kan hun starte i et job hos Hotel Koldingfjord.

Et politisk flertal er enige om en særlov, der skal sikre ukrainske flygtninge midlertidig opholdstilladelse i Danmark.

Direktør på Hotel Koldingfjord, Peder J. Madsen er glad, fordi regeringen har lavet en særlov, så ukrainske flygtninge kan få midlertidig opholdstilladelse her i landet.

-Stort tak til Mattias Tesfaye for hurtigt og effektivt arbejde og tak til SF, Enhedslisten, Radikale Venstre, Kristendemokraterne, Venstre og Liberal Alliance for at bakke op og sikre en hurtig og rigtig løsning for de mange ukrainske flygtninge, lyder det fra hoteldirektøren.

Nu kan danske virksomheder og kommuner komme i arbejdstøjet med lovgrundlaget på plads.

-Selvfølgelig skal de ukrainske flygtninge have tid og mulighed for at finde på plads i Danmark, og få skabt så meget ro og hverdag, at der også kan blive plads til integration på arbejdsmarkedet, forklarer Peder J. Madsen.

Torsdag havde han et møde med Svitlana fra Kyiv:

-Svitlana var rundt for at se Hotel Koldingfjord, og så snart vi har overblik over hverdagen for hendes fire fantastiske døtre, så har vi et job klar til Svitlana i vores housekeeping-afdeling. Hotel- og restaurationsbranchen mangler – som mange andre brancher – hænder, og derfor er det kærkomment med nye kollegaer fra Ukraine, siger Peder J. Madsen.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Del denne artikel