Sunde og grønne alternativer hitter i Kolding

Tirsdag 18. Juni 2019 04:19 956
Hos Just Eat oplever man, at takeaway er blevet langt mere almindeligt. Pressefoto. Hos Just Eat oplever man, at takeaway er blevet langt mere almindeligt. Pressefoto.

I Kolding hitter de sunde og grønne alternativer, hvor pizza lavet på blomkål og burgere fyldt med protein i stor stil bliver bestilt online og leveret direkte til døren. Restaurant Protein Bar står bag succesen.

Der er ikke noget som en snasket pizza leveret direkte til døren. Det skulle da lige være et sundere alternativ, hvor der ikke er gået på kompromis med hverken smag eller kvalitet. Det kan man få i Kolding, hvor restaurant Protein Bar med stor succes tilbyder friske måltider, som nemt kan bestilles på onlineplatformen Just Eat og blive leveret direkte til spisebordet, skriver Just Eat i en pressemeddelelse.

Marianne Kronborg, ejer af Protein Bar, mærker tydeligt den stigende efterspørgsel på sundere alternativer:

- Der er helt tydeligt, at flere og flere koldingensere ønsker et sundere alternativ, når de skal have takeaway, for vi har meget travlt. Blomkålspizzaen er vores klare bestseller, og vi er de første og eneste i landet, der kan levere det. Jeg oplever kun positiv respons fra kunderne, der kommer tilbage netop for pizzaen, siger Marianne Kronborg.

Takeaway til hverdag

Hos Just Eat oplever man, at takeaway er blevet langt mere almindeligt. Derfor ser Just Eat også, at flere og flere danskere klikker måltiderne hjem online og får det leveret til døren på hverdagsaftener.

- Vi forsøger hele tiden at udvide udvalget på Just Eat, så der er måltider for enhver smag og til enhver lejlighed. Protein Bar er et rigtig godt valg, når der skal grøntsager og et sundere måltid på bordet til hverdag. Det er positivt, at Protein Bar mærker den stigende efterspørgsel på sundere alternativer, som vi ser flere steder landet over, siger Carsten Boldt, adm. direktør hos Just Eat.

Tags