Kolding Netavis

Studerende står bag egen virksomhed

Det har kostet Jacob en kvart million kroner at investere i den laser, som skærer motiverne ud. Foto: IBA Kolding.

Selv om han er ung studerende, så har 22-årige Jacob Lund for længst skabt sit eget firma, Frameless Wood.

Ideen opstod allerede, lige før han begyndte at læse Markedsføringsøkonom på IBA Erhvervsakademi Kolding. Studiet har han afsluttet, og efter sommerferien er han nu klar til at studere videre på E-handel – også på IBA.

Frameless Wood fremstiller motiver i træ, der bruges som dekorationer i hjemmet. Det gælder for eksempel stjernetegn, bogstaver, dyre-motiver og fingeraftrykstræer.

Det har kostet Jacob en kvart million kroner at investere i den laser, som skærer motiverne ud. Arbejdet foregår hos forældrene i Odense, mens studierne bliver passet hjemme i Kolding.

Selv om det har givet mange ugentlige timer med studier og eget firma, så har det også været en gevinst at være studerende og virksomhedsejer på samme tid, fortæller Jacob:

-Undervisningen på IBA er bygget op, så det supplerer rigtig godt at starte sin egen virksomhed. Det er nemt at trække undervisningen over på det firma, man selv er ved at bygge op, fortæller Jacob og føjer til:

-Hvis man har viljen og lysten til at bruge mange timer på det, så kan det sagtens lade sig gøre at starte sin egen virksomhed, selv om man samtidig er studerende.

Tagget med: , ,
Del denne artikel