Strand-kaos: To biler slæbt væk

Søndag 09. August 2020 09:26 4837
Rebæk Strand ved en tidligere lejlighed. Foto: Elo Christoffersen (Arkivfoto) Rebæk Strand ved en tidligere lejlighed. Foto: Elo Christoffersen (Arkivfoto)

Mange vil til stranden og det skabte kaos.

Sydøstjyllands Politi havde lørdag gang i bødeblokken ved Rebæk Strand. Mange ville nemlig til stranden - og det fik bilister til at parkere på må og få. Så meget, at politiet sendte en patrulje ud til strand-området, skrver jv.dk.

Vagtchefen hos Sydøstjyllands Politi har en opfordring til bilister, der gerne vil til stranden:

- Jeg vil gerne komme med en opfordring til, at man parkerer efter forholdene. Vi har uddelt en del p-afgifter, og nogle steder har vi været nødt til at få fjernet biler, der var parkeret, så de blokerede for, at brand- og redningskøretøjer kunne nå frem, hvis det skulle blive nødvendigt, siger vagtchef Jesper Brian Jensen til jv.dk.

Dermed vil det være en god idé, at parkere efter forholdene, hvis du skal til stranden i dag, søndag eller en anden dag.

Falck eller autohjælp fik slæbt to biler væk fra området ved Rebæk Strand. Foruden en bøde for overtrædelse af færdselsloven, så skal de også betale for, at deres bil blev fjernet.

Tags