Stort ABBA-show kommer til byen

Elo Christoffersen
Elo Christoffersen
The Tribute show to ABBA direkte fra London, kommer til Forum Kolding Bramdrupdam i 2024. Pressefoto.

Det er et stort og populært show, der kommer til Bramdrupdam i 2024.

The Tribute show to ABBA direkte fra London, kommer til Forum Kolding Bramdrupdam den 11. april 2024.

Det er en kæmpe opsætning med musikere fra det originale ABBA samt den fantastiske musik.

Vi er tilbage i 1974, Brighton, England. Årets Europæiske Melodi Grand Prix afholdes, og ABBA står på scenen. Ingen vidste på dette tidspunkt, at denne aften blev startskuddet til en fuldstændig legendarisk karriere, der indskrev ABBA som en af de helt store sværvægtere i musikhistorien. Musikken og historien lever stadig 50 år senere, og ABBA’s 50-års jubilæum bliver hyldet med The Show – A Tribute to ABBA i Forum Kolding Bramdrupdam 11. april 2024.

Melodi Grand Prix vindersangen Waterloo var startskuddet til en hæsblæsende karriere, hvor ABBA strøg direkte ind på førstepladsen på de internationale hitlister – og i alles hjerter.

The Show hylder 50-året for ABBA’s gennembrud, deres legendariske sangkatalog og historien om den ikoniske popgruppe. Siden 2001, hvor The Show blev skabt, har det givet nyt liv til ABBA’s velkendte toner.

Med flere end to millioner solgte billetter gennem tiden er The Show mere end klar til at fejre 50-års jubilæet med et brag af et show i Bramdrupdam.

Original musiker som gæsteoptræden

Det ekstravagante to-timers lange show byder på en lang række af ABBA’s allerstørste hits som Waterloo, Mamma Mia, Dancing Queen og Money Money Money.

Publikum får lov til at opleve ABBA i tiden før, de vandt det Europæiske Melodi Grand Prix og hele vejen til deres verdensomspændende succes.

For at give showet så meget original lyd som overhovedet muligt, vil publikum på denne tour møde den erfarne guitarist Lasse Jonsson, som både har været med til at indspille ABBA’s seneste album Voyage, har turneret med de originale ABBA medlemmer Björn og Benny og deltaget i indspilningerne af begge Mamma Mia-filmene og medvirket på soundtracks til begge film.

Den bedste ABBA optræden siden ABBA

Musikken i The Show bliver spillet af det svenske band Waterloo flankeret af London Symphonic Rock Orchestra dirigeret af Matthew Freeman.

Showet er ikke bare endnu en billig look-a-like hyldest til ABBA. De to kvindelige forsangere ligner ikke blot originalerne, men de lyder også så meget som Agnetha og Anni-Frid, at selv den største skeptiker bliver overbevist.

ABBA-fans kan glæde sig til at opleve, når The Show genskaber den autentiske ABBA lyd til et brag af et show.

Showet kan opleves den 11. april klokken 20 i Forum Kolding Bramdrupdam. Der kan tilkøbes spisning klokken 18. Billetter kan købes her

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Del denne artikel