Kolding Netavis

Stor virksomhed i Kolding skifter navn

-Selvom vi fremover har et andet navn, er værdierne stadig de samme, siger funktionschef i CBRE Teknisk servicepartner i Kolding, Mads Møller Wellendorf. Pressefoto.

Med navneskiftet sættes der skub på vækstambitionerne.

CBRE Intego, der beskæftiger 83 medarbejdere i Kolding, vil fremadrettet hedde CRBE Teknisk servicepartner. Navneskiftet er resultatet af CBREs opkøb, som også betyder, at virksomheden får nye kompetencer samt muligheder for vækst i Kolding og omegn.

Udskiftningen af navn og logo er i fuld gang på både biler, kontor, værksted og arbejdstøj på Trianglen i Kolding. Det nu tidligere CBRE Intego – og endnu tidligere Intego – der beskæftiger 83 medarbejdere og 13 lærlinge i Kolding, har per 1. februar skiftet navn til CBRE Teknisk servicepartner.

Det sker i naturlig forlængelse af, at det daværende Intego tilbage i 2021 blev opkøbt af CBRE i Danmark, der er del af verdens største kommercielle ejendoms- og investeringsselskab CBRE Group.

Får tilført yderligere kompetencer

Under det nye navn vil virksomheden fortsat levere tekniske løsninger inden for el, automation og mekanik til industri, erhverv og infrastruktur. Derudover får man med CBRE i ryggen tilført yderligere kompetencer inden for facilities management – nærmere bestemt drift og udvikling af bygninger – så virksomheden nu kan tilbyde kunderne at samle endnu flere drift- og servicebehov hos én leverandør.

-Som en del af CBRE får vi en bredere vifte af kompetencer og muligheder, som vi kan tilbyde vores kunder i Kolding og opland. Det gælder blandt andet inden for databaseret rådgivning, hvor vi kan hjælpe virksomheder med at træffe bedre strategiske beslutninger om investeringer. Selvom vi fremover har et andet navn, er værdierne stadig de samme, og vi vil fortsat fokusere på at give den bedst mulige service, siger funktionschef i CBRE Teknisk servicepartner i Kolding, Mads Møller Wellendorf, i en pressemeddelelse.

Nye vækstmuligheder

Integrationen åbner også for nye vækstmuligheder, da CBRE Teknisk servicepartners stærke tekniske kompetencer løbende også fremadrettet vil indgå i paletten af services hos CBRE. Dertil har CBRE, herunder CBRE Teknisk servicepartner, en målsætning om fordobling af omsætningen på fire år, hvilket afdelingen i Kolding skal bidrage til realisere:

-Vi ser naturligvis frem til, hvad fremtiden bringer, og vi ser kun fordele ved integrationen, idet vi på flere områder giver vores kunder mulighed for at samle opgaver hos én leverandør. Der er et stort vækstpotentiale, som skal indfries ved at komme endnu tættere på erhvervslivet i Kolding-området og samtidig fortsat at indtage rollen som en central aktør inden for grøn omstilling af industri, erhverv og infrastruktur, slutter Mads Møller Wellendorf.

Tagget med:
Del denne artikel