Stor tak for din flotte indsats Jørn Pedersen

Tirsdag 25. August 2020 05:20 731
Vibeke Henriksen. Privatfoto. Vibeke Henriksen. Privatfoto.

Læserbrev af Vibeke Henriksen, bestyrelsesmedlem i Venstres vælgerforening, Dalbyvej 16, 6000 Kolding.

Jeg måtte lige knibe en tåre, da nyheden ramte – eller nyhed er det jo ikke for Koldings borgmester Jørn Pedersen har jo hele tiden meldt ud, at han vægter som det højeste i hans karriere, at man også går af i ordenligt tid, for ham har det altid været vigtigt, at man ”forsat” har nylig erfaring uden for det politiske og har føling med omverdenen.

For mig har Jørn Pedersen været et stærkt kort for Venstre, at have siddende i Kolding kommune - en mand med stor politisk indsigt og i det daglige en meget synlig borgmester for den enkelte borger. Han har om nogen formået, at få politik ind i dagligstuen gennem hans synlighed på de sociale medier bl.a. Facebook, og hans store tilgængelighed, hvilket vi bl.a. har set gennem ”Kaffe med Jørn”.

Jørn Pedersen har virkelig formået at nytænke politik, og fået skabt ”den moderne borgmester”, som har lagt øre til store og små. Han har altid fået tingene til at se nemt ud. En opgave, som alle kan gøre. Han har altid været i det politiske arbejdstøj, og jeg frygter da for Koldings fremtid, for at være borgmester er mere end bare kransekage og kindkys.

Jeg er og har altid været meget stolt af at Jørn Pedersen politiske indsigt og som en af de få ”gentlemen” politikere formår han altid at skabe den gode dialog, er lydhør over for samarbejdspartner og oftest har evnet at samle et enigt byråd, og ikke mindst har formået at bringe Kolding kommune i en positiv udvikling og retning.

Af hjertet stor tak for din indsats i Kolding kommune. Stor tak for den kæmpe indsigt, og faglighed du har og er så villig til at dele med os alle. Tak.

Tags