Kolding Netavis

Stor regning gik til børnefamilierne

Elo Christoffersen
Elo Christoffersen

Læserbrev af Knud Erik Langhoff, formand for den Konservative Vælgerforening i Kolding, Mariavej 9, 6091 Bjert.

På byrådsmødet tirsdag d. 26.11.2019 udskrev et samlet byråd en kæmpe regning til børnefamilierne i Kolding.

Det blev altså børnefamilierne, der skal betale en rigtig stor del af det underskud, der er blevet skabt ved manglende budgetoverholdelse i den kommunale økonomi i 2019.

I den konservative vælgerforening er vi dybt bekymret over den prioritering, der er foretaget. At børnefamilierne nu får en kæmpe regning, og derved bærer en, efter vores mening, helt uforholdsmæssig stor del af de omkostninger, der er skabt ved kommunal økonomisk slendrian i 2019.

Dette resulterer blandt andet i umulige åbningstider i institutioner, hvilket ikke harmonerer med samfundets ønske om, at der arbejdes på fuld tid.

Vi havde gerne set, at børnefamilierne var sluppet billigere. Vi ønsker at børnefamilierne skal have de absolut bedste betingelser at leve under, ligesom det er rigtig vigtigt at bevare de mest optimale skoletilbud til børn i Kolding – til fremtidens koldingborgere.

Den Konservative vælgerforening vil til enhver tid arbejde i børnefamiliernes interesse. Vi vil arbejde for at Kolding bliver børnefamiliernes foretrukne kommune, med åbningstider i daginstitutionerne tilpasset børnene og forældrenes behov, til priser der er til at betale, med gode skoletilbud og tilstrækkelig undervisningstid i skoleklasserne.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel
Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *