Kolding Netavis

Stor fitnesskæde åbner IKKE mandag

Regeringen seneste udmelding er, at fitnesscentre også kan åbne mandag. Men den store landsdækkende kæde venter på de endelige retningslinjer.

Den landsdækkende fitnesskæde, Fitness World, åbner ikke mandag. Regeringens seneste udmelding er ellers, at blandt andet fitnesscentre kan genåbne mandag. Men det gør Fitness World altså ikke:

– Vi er meget begejstrede for nyheden om, at vi kan få lov til at åbne vores centre igen, men afventer de endelige retningslinjer. Vi ved, at mange danskere har ventet længe på denne mulighed og glæder sig til at komme tilbage til træningen, og vi glæder os utroligt meget til at tage imod dem og hjælpe dem tilbage i de gode træningsvaner, fortæller direktør i Fitness World, Lars Frødstrup, i en pressemeddelelse.

Dermed åbner Fitness Worlds seks centre i Kolding ikke mandag – og bekræfter, at man har ikke fastsat den endelige åbningsdato. Fitness World afventer fortsat myndighedernes retningslinjer. Virksomheden bekræfter, at de ikke åbner mandag, da genåbningen først kan planlægges i detaljer og koordineres med de mere end 4.000 medarbejdere i hele Danmark, der skal kaldes tilbage på arbejde, når de specifikke retningslinjerne foreligger.

 

Del denne artikel