Stor eksplosion i toiletbygning

Søndag 24. Januar 2021 07:25 633
Sådan så det ud i toiletbygningen efter nattens eksplosion i Vejen. Foto: Syd- & Sønderjyllands Politi. Sådan så det ud i toiletbygningen efter nattens eksplosion i Vejen. Foto: Syd- & Sønderjyllands Politi.

Det blev en brat opvågning for flere borgere i Vejen natten til søndag.

Flere borgere fik en brat opvågning natten til søndag. Der lød nemlig et kæmpebrag klokken 01.34. Det skulle vise sig, at en toiletbygning i Rådhuspassagen i Vejen var sprængt i luften.

Både Trekantbrand - station Vejen - samt Syd- & Sønderjyllands Politi kom til stedet. Og det var noget af et syn, der mødte dem. Døren var sprængt ud foran bygningen, skår fra vask, toilet og fliser flød inde i bygningen. Det samme gjorde store murbrokker.

Heldigvis var bygningen tom og ingen kom noget til.

Syd- & Sønderjyllands Politi oplyser på Twitter, at der var tale om groft hærværk. Der er sket store skader på toiletbygningen. To personer blev set løbe fra stedet umiddelbart efter eksplosionen.

Politiet formoder, at eksplosionen er forårsaget af noget, der kunne tyde på en luftbombe. Det fortæller vagtchef Nikolaj Hølmkjær fra Syd- og Sønderjyllands Politi til Ritzau.

Politiet hører gerne fra vidner, der har set noget. Ordensmagten kan kontaktes på 114.

Her ses toiletbygningen søndag morgen. Foto: Elo Christoffersen.

Tags