Kolding Netavis

Stor donation til Sangkraft Kolding

Pressefoto.

Tre lokale repræsentanter for LB Foreningen i Syddanmark har forleden overrakt 50.000 kroner til Sangkraft Kolding. Pengene skal gå til, at koldingenserne i år kan få glæde af en stor FællessangsKaravane ved syv arrangementer rundt omkring i kommunen.

Sangkraft Kolding sætter i år endnu mere volume på stemmerne. Med en donation fra LB Foreningen, der består af de 420.000 medlemmer i LB Forsikring, får man nu mulighed for at gentage succesen med en FællessangsKaravane, som skal sætte gang i sangen ved syv arrangementer i Kolding kommune.

-Vi er meget glade for den flotte donation fra LB Foreningen. Vi er sat i verden for at skabe fællesskaber og dannelse gennem sang. Når vi synger, får oplevelser, fælles grin og ilt til kroppen. Sang er en herlig, livsbekræftende måde at være sammen på, og det vil vi gerne udbrede med FællessangsKaravanen, siger Helene Eiler-Ernst fra Sangkraft Kolding i en pressemeddelelse.

Donationen blev overrakt ved Sjølund-Hejls Skole, da donationen blandt andet skal bruges ved Fællessangkaravanens besøg på skolen. Derfor var repræsentanter fra lokale foreninger, der skal være ambassadører for Fællessangskaravanen også inviteret til overrækkelsen.

Tagget med:
Del denne artikel