Stig Rossen vender tilbage i 2020

Søndag 08. December 2019 08:58 420
Stig Rossen ses her i Brændkjærkirken lørdag eftermiddag ved den første af i alt tre julekoncerter. Foto: Elo Christoffersen. Stig Rossen ses her i Brændkjærkirken lørdag eftermiddag ved den første af i alt tre julekoncerter. Foto: Elo Christoffersen.

Lørdag var der tre udsolgte koncerter med Stig Rossen. Arrangørerne fortæller, at han vender tilbage i 2020.

Stig Rossen var lørdag i Kolding, hvor han sang julesange. Det skete i tre udsolgte koncerter i Brændkjærkirken i Kolding. I øvrigt 25 års-jubilæet for julekoncerterne i Kolding.

Nu melder arrangøren, Kolding Flisepudser Laug, at Stig Rossen vender tilbage med julekoncerter i 2020. Der er tale om tre julekoncerter i Brændkjærkirken søndag den 20. december. Og de løber af stablen klokken 15, 17 og klokken 20.

- Billetterne til disse koncerter sælges allerede fra onsdag den 11. december i år. Er julegaven ikke på plads endnu, vil en billet til næste års julekoncert være en oplagt julegave, siger oldermand Otto Skak fra Kolding Flisepudser Laug af 1985 og tilføjer:

- Som Stig siger: ”Vi har fået markeret vores 25-års jubilæum, og nu tager vi hul på de næste 25 år. Jeg glæder mig!

For mange er Stig Rossens julekoncerter i Brændkjærkirken blevet en uundværlig del af deres juletradition. Unge som gamle elsker at mærke julestemningen komme snigende i løbet af de stemningsfyldte koncerter, hvor Stig Rossen som altid bliver bakket op af sit fantastiske seks-mands band under ledelse af kapelmester Thomas Jaque og det faste julekor bestående af fire sangere.

Kulissen er traditionen tro den arkitektonisk flotte kirkesal i Brændkjærkirken, som danner den helt perfekte ramme om de hyggelige julekoncerter. Lænestolen, hvor Stig i løbet af koncerten sidder og læser årets julehistorie, vil selvfølgelig også være der.

Tags