Artikel filtreret på dato: Onsdag, 09 Januar 2019

Kolding Kommune udbyder 12 byggegrunde til salg på Anholtvænget i Drejens. Byggegrundene er de sidste i et nyt boligområde, som også omfatter Alrø- og Aarøvænget.

Anholtvænget ligger naturskønt med kort afstand til fjorden. Grundene ligger tæt på skole, børnehave, vuggestue, indkøb og fritidsfaciliteter, og der er kun godt fire km til motorvejen. På grundene ud mod Drejensvej må der bygges i to etager, hvilket giver en smuk udsigt mod øst over Eltang Vig.

Informationsmøde

Lyder det som noget for dig og din familie, og er du interesseret i at høre mere om den attraktive udstykning, så kig forbi By- og Udviklingsforvaltningen, Nytorv 11, Kolding, den 17. januar 2019, fra kl. 15-16.30, skriver Kolding Kommune.

Her vil en række medarbejdere fra kommunen stå klar til at svare på spørgsmål om byggemodningen, salgsvilkår og byggemuligheder inden for lokalplanen.

Læs mere om de nye byggegrunde her.

Udgivet i Kolding
Onsdag, 09 Januar 2019

Emma Gads ”Takt & Tone”

Som første forestilling i 2019 viser Kolding Teaterforening torsdag den 10. januar cabaretforestillingen, ”Emma Gads ”Takt & Tone”.

Forestillingen, der er fra Teatret OPtimis, vises på Dronning Dorothea Teatret.

Begreberne ”Emma Gad” og ”Takt og Tone” er en del af vores kultur og noget vi alle, og måske især medierne, meget ofte refererer til. Men sjovt nok ved ret få af os, hvad der rent faktisk står i Emma Gads bog – og de fleste ville blive overraskede hvis de læste den.

Skønt bogen er fra 1918, og der har været god tid til at læse den, er danskerne kendt for at være noget nær verdens mest uhøflige folkefærd – og debatklimaet på de sociale medier sætter helt nye standarder i den henseende – så måske kan Gad og forestillingen være med til at vi (igen) behandler hinanden lidt mere høfligt og hjertefuldt.

Om forestillingen skriver Teatret OPtimis:

Året er 1968. Vi befinder os i et af DRs TV-studier hvor underholdnings-programmet ”Kender De Deres Klassikere?” er ved at blive optaget. Ugens gæst er den kendte visesanger og entertainer Otto Schønberg, der til sin store forundring skal stifte bekendtskab med Emma Gads Takt & Tone.

I starten er Schønberg uvidende og fordomsfuldt nedladende overfor både Emma Gad og bogen, men efterhånden som han langsomt lærer dem at kende, forundres han over de tidløse kommentarer til vores opførsel, de mange, sjove betragtninger og det store menneskekendskab. I forestillingen er der sjove citater, oplæsninger fra bogen, alvorsord, afsnit om Emma Gad som person samt masser af kendte viser og sange, som på underholdende vis kommenterer indholdet.

I forestillingen medvirker Allan Høier, Bo Skødebjerg og Ronen Thalmay. Forestillingen starter klokken 19.30 på Dronning Dorothea Teatret. Billetter kan købes på www.billetten.dk.

Udgivet i Kolding