Søren Rasmussen modtager "guldnål"

Mandag 11. Marts 2019 13:35 1192
Her ses Danmarks Generalkonsul i Flensborg, Kim Andersen, der på samme møde modtog en guldnål, landsformand for Danmarks-Samfundet, Erik Fage-Pedersen og viceborgmester Søren Rasmussen. Privatfoto. Her ses Danmarks Generalkonsul i Flensborg, Kim Andersen, der på samme møde modtog en guldnål, landsformand for Danmarks-Samfundet, Erik Fage-Pedersen og viceborgmester Søren Rasmussen. Privatfoto.

Søren Rasmussen har modtaget Danmarks-samfundets guldnål.

Danmarks-Samfundet har netop afholdt sit årlige repræsentantskabsmøde. Det foregik i år på Kolding Uddannelsescenter. Koldings viceborgmester, Søren Rasmussen (DF), bød på vegne af byrådet velkommen til Kolding. Han blev derefter overrasket af landsformanden for Danmarks-Samfundet, Erik Fage-Pedersen, der overrakte ham samfundets guldnål.

Søren Rasmussen fik nålen for ”sit store engagement for Danmarks-Samfundet og er en direkte medvirkende faktor til at lokalforeningen i Kolding er en meget solvent lokalforening med god lokal forankring i blandt andet kommunalt regi. Søren misser aldrig en chance for at nævne Dannebrog og Danmarks-Samfundet i sit brede netværk og Søren må betegnes som værende en god ambassadør for Dannebrog og Danmarks-Samfundet”.

- Jeg er meget glad for guldnålen og de meget venlige ord der ligger bag, fortæller Søren Rasmussen i en pressemeddelelse.

Danmarks-Samfundet er en helt upolitisk organisation, oprettet i 1908, med det formål at udbrede kendskabet til Dannebrog og korrekt brug af flaget samt uddele flag og faner til foreninger og organisationer.

Tags

Billedgalleri