Kolding Netavis

Sommerjazzfest hylder souldronningen Aretha Franklin

Elo Christoffersen
Elo Christoffersen
Pressefoto.

Jazz6000 og Jazz i Trekanten er igen i år gået sammen om at holde en sommerjazzfest på Godset, som byder på to koncerter, hot jazzlounge og mulighed for hyggelig fællesspisning.

Fredag den 26. august fra klokken 18 byder Jazz6000 sammen med Jazz I Trekanten publikum med til sommerjazzfest på Godset. Hvis vejret tillader det, foregår arrangementet på UJNFOR-scenen, som bliver omdannet til en hyggelig jazzoase.

Aftenen indledes med en koncert med Benjamin Koppel Quartet. Den danske stjernesaxofonist Benjamin Koppel bliver akkompagneret af den fremragende Søren Bebe på klaver, den danske verdensbassist Jesper Bodilsen, kendt for sit samspil med jazzidolerne Ed Thigpen og Joe Lovano, og den fænomenale jazztrommeslager Espen Laub von Lillienskjold. De fire jazzmusikere dykker denne sommeraften ned i den helt særlige nordiske jazzlyd og giver en smuk koncert, der lyder præcis som en fortryllende dansk sommeraften skal lyde.

Efter aftenens første koncert er der jazzlounge med den lokale pladesmed Christian Winther fra Jungle Records alias Dr. DJungle, som skruer yderligere op for sommertemperaturerne med sin hotte pladesamling under aftenens fællesspisning.

Aftenens hovednavn er Jazz Galla med de forrygende sangerinder Kaya Brüel og Carmen Marie Koppel i front. De hylder denne aften den amerikanske souldronning Aretha Franklin, der nok er den største soulsangerinde nogensinde.

Sammen tager orkesteret og de to danske stjernevokalister publikum med på en musikalsk og følelsesmæssige rutsjebanetur af de helt store, når de leverer nogle af Aretha Franklins allerstørste klassikere som fx ”You make me feel like a natural woman”, ”Think”, ”Chain of Fools” og ”Respect”. Der venter uden tvivl publikum en gåsehudsfremkaldende sommeraften med lækkerier til både ører og mave.

Billetter kan købes på på www.jazz6000.dk.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med: ,
Del denne artikel