Connect with us

Bolig

Smykkedronnings luksuriøse sommerhus er til salg

Offentliggjort for

den

Foto: Danbolig Tisvildeleje.

Med 400 kvadratmeter bolig fordelt på flere huse burde selv den mest pladskrævende familie kunne se sig tilfreds med at feriere i Julie Sandlaus sommerhus i Nordsjælland.

Noget du netop har muligheden for nu, hvor designeren – hvis smykker blandt andet bliver båret af kongelige herhjemme såvel som af filmstjerner i Hollywood – har nemlig sat sin feriebolig til salg for et stort millionbeløb. Det skriver boligmediet Boliga.dk.

Sommerhuset, der både tæller et hovedhus og en bjælkehytte til besøgende, ligger på en 1,4 hektar stor grund omgivet af skov og natur udenfor feriebyen Liseleje på Sjællands nordlige kyst – og det kan blive dit for 16 millioner kroner.

Julie Sandlau og ægtemanden Dennis Sandlau Jacobsen betalte selv 2,2 millioner kroner, da de købte ferieboligen tilbage i sommeren 2018, men ifølge salgsmaterialet fra den lokale mæglerbutik Danbolig Tisvildeleje, har ejendommen da også gennemgået en gennemgribende renovering de seneste år.

Over prisgennemsnittet

Den ottecifrede udbudspris kan omregnes til en solid kvadratmeterpris på 40.000 kroner, hvilket er et godt stykke over gennemsnittet på sommerhusmarkedet i Halsnæs Kommune – hvor smykkedronningens feriebolig ligger:

De ferieboliger, der lige nu er til salg i området, udbydes nemlig ifølge Boliga.dks udbudstal i gennemsnit til salg for 33.200 kroner pr. kvadratmeter.

Den kvadratmeterpris placerer den nordsjællandske kommune på en sjetteplads over de dyreste sommerhuspriser i landet, hvilket også betyder, at køberne i området skal betale lidt over 2,3 millioner kroner for et gennemsnitligt fritidshus på eksempelvis 70 kvadratmeter.
Julie Sandlau og Dennis Sandlau Jacobsen grundlagde smykkefirmaet Julie Sandlau tilbage i 2002.

Få nyheder fra Kolding Netavis direkte i din indbakke. Tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Bolig

Morten Løkkegaard har sat sin villalejlighed til salg

Offentliggjort for

den

Forfatter:

Foto: K & CO Bolig.

I de seneste 21 år har Morten Løkkegaard haft hjemme i liebhaverforstaden Charlottenlund.

Nærmere bestemt i en overdådig ejerlejlighed der spreder sig over flere etager i en herskabelig villa fra 1903.

Men den tid er sandsynligvis ved at være forbi, i hvert fald har den tidligere tv-vært og nuværende medlem af EU-parlamentet sammen med sin hustru Connie Dahl Løkkegaard sat hjemmet til salg. Det skriver boligmediet Boliga.dk.

Parret købte selv adressen i nærheden af Charlottenlund Slot tilbage i 2001 for tre millioner kroner – siden da har de købt flere kvadratmeter i villaen til – og i dag koster den eksklusive lejlighed lige under 16 millioner kroner.

For det beløb får du intet mindre end 342 kvadratmeter bolig fordelt på otte værelser, som ifølge salgsmaterialet fra mæglerforretningen K & CO Bolig har herskabelige detaljer, moderne komfort og smukt lysindfald – dertil kommer en sydvendt balkon samt en privat have.

Til Se og Hør fortæller Morten Løkkegaard, at parret har valgt at sælge deres lejlighed, da de ikke har brug for så meget plads, efter børnene er flyttet hjemmefra.

Område med vilde prisstigninger

Siden den tidligere DR-nyhedsvært sammen med sin hustru købte lejligheden, er priserne eksploderet i det mondæne boligområde nord for København.

Bare fra 2019 – inden coronaepidemien gav det danske boligmarked en adrenalinindsprøjtning – til i dag er de gennemsnitlige kvadratmeterpriser for ejerlejligheder til salg i Charlottenlund steget over 25 procent. Det viser Boliga.dk udbudsstatistik.

For tre år siden skulle køberne i gennemsnit betale 40.500 kroner for én kvadratmeter ejerlejlighed i området – og i dag koster de næsten 50.800 kroner stykket.

Familien Løkkegaards lejlighed er dog udbudt til salg et stykke under det høje prisgennemsnit i Charlottenlund lige nu: Den ottecifrede udbudspris kan nemlig omregnes til en kvadratmeterpris på lige under 46.800 kroner.

Morten Løkkegaard begyndte sin 15 år lange karriere hos Danmarks Radio i 1990 – næsten ti år af dem som vært på TV-Avisen og Søndagsmagasinet. Løkkegaard blev i 2009 valgt ind i EU-Parlamentet for Venstre, hvor han også sidder i dag.

Få nyheder fra Kolding Netavis direkte i din indbakke. Tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Læs mere...

Bolig

Søren Pilmark har solgt sit luksuriøse sommerhus

Offentliggjort for

den

Forfatter:

Foto: Lilienhoff.

Efter flere år og ture af og på det danske boligmarked kan Søren Pilmark nu endelig give nøglerne til sin feriebolig på Bornholm videre til nye ejere.

Den folkekære skuespillers sommerresidensens på solskinsøen er nemlig endelig blevet solgt, skriver boligmediet Boliga.dk.

Første gang det næsten 100 år gamle bindingsværkshus, som ligger i Bølshavn udenfor Svaneke, kom offentligt til salg var tilbage i vinteren 2018, og ejendommen har derfra været af og på markedet et par gange – og altså senest igen i 2021; hvor udbudsprisen lød på 7.395.000 kroner.

Men marts i år slog nogle købere altså til på det 197 kvadratmeter store sommerhus – med yderligere 112 kvadratmeter i kælderen – og udsigt til vandet, der omgiver den populære klippeø.

De nye ejere har fået deres navn på skødet med et lille afslag; det viser den netop tinglyste salgspris, der endte på 7.170.000 kroner. Det er liebhavermægleren Lilienhoff, der har stået for handlen af det store sommerhus.

Milliongevinst trods nedslag

På trods af et nedslag i prisen på 225.000 kroner har salget af sommerhuset dog indbragt skuespilleren og hustruen, Susanne Pilmark, langt mere end de selv gav for ejendommen for næsten 18 år siden.

Ifølge Boliga.dk købte de ferieboligen for 2,3 millioner kroner i sommeren 2004, hvilket er en kontant milliongevinst på næsten 4,9 millioner kroner – dog uden at medtage eventuelle forbedringer i sommerhuset i de næste to årtier, det har været på parrets hænder.

Salgsprisen kan også omregnes til en solid kvadratmeterpris på godt 36.400 kroner, hvilket er langt over prisgennemsnittet på ferieøen, hvor sommerhushandlerne i 2021 i gennemsnit indbragte en kvadratmeterpris på lige over 22.400 kroner.

Søren Pilmark er et af landets mest velkendte ansigter på skuespilscenen; han har blandt andet underholdt danskerne, som en af Ørkenens Sønner, tabt besindelsen i Blinkende Lygter og spillet det politiske spil i Kongekabale.

Få nyheder fra Kolding Netavis direkte i din indbakke. Tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Læs mere...

Bolig

Dansk kunstner skærer i prisen på luksussommerhus

Offentliggjort for

den

Forfatter:

Foto: Nybolig Rågeleje.

Hvis du er på udkig efter et kæmpestort sommerhus med plads til både familier og venner, så kan det være, at du skal benytte dig af, at du nu kan købe Kristian von Hornsleths feriebolig med millionrabat.

Den kendte maler og kunstner har nemlig netop sat prisen 1,4 millioner kroner ned på sit luksuriøse fritidshus, som ligger i den lille kystby Rågeleje i Nordsjælland. Det skriver boligmediet Boliga.dk.

Det 231 kvadratmeter store nyrenoverede sommerhus – med 100 kvadratmeter ekstra på tagetagen – byder blandt andet på et stort køkken-alrum med loft til kip, eksklusive materialer og intet mindre end 20 sovepladser.

Hornsleth er da også blot et ud af flere navne på skødet; ifølge tingbogen ejer han det med tre andre, som altså nu skal dele en eventuel profit af 7,5 millioner kroner, hvis sommerboligen bliver solgt til den nye udbudspris.

Større rabat end gennemsnittet

Da kunstnerboligen kom på markedet i maj sidste år, var det med et dugfriskt priskilt på 8,9 millioner kroner, men nu er der – her 10 måneder efter – blevet skåret 16 procent af prisen.

Det er i den høje ende af, hvor meget man ellers kan spare på de nedsatte sommerhuse i området lige nu: Ifølge Boliga.dks udbudstal er de gennemsnit sat lige under to procent ned i pris i Gribskov Kommune, hvor Hornsleths feriebolig ligger.

Den nye pris på sommerhuset betyder også, at kvadratmeterprisen er nede på lige omkring 32.500 kroner – 20 procent under prisgennemsnittet i den populære ferieboligkommune.

Kristian von Hornsleth er kendt for sin farverige billeder og provokerende kunstprojekter, som da han i 2006 fik en hel landsby i Uganda til at tage sit efternavn i bytte for en gris eller ged.

Få nyheder fra Kolding Netavis direkte i din indbakke. Tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Læs mere...

Bolig

Peter Viskindes villa er solgt

Offentliggjort for

den

Forfatter:

Efter godt fire måneder på markedet er den kendte musiker Peter Viskindes villa i Aarhus blevet solgt.

Det store kunstnerhjem var udbudt til salg for hele 38 millioner kroner – og dermed blandt de absolut dyreste huse til salg i den jyske storby – men ikke desto mindre viser det netop tinglyste skøde, at de nye ejere har sikret sig nøglerne til adressen med et betydeligt millionafslag.

Salgsprisen for den 433 kvadratmeter store villa, som ligger på en høj grund med udsigt til Aarhusbugten tæt på Mindeparken og Marselisborg slot, endte nemlig på 30,1 millioner kroner, skriver boligmediet Boliga.dk.

Det store millionbeløb gør – trods afslaget – handlen til den dyreste, der i år har fundet sted i Aarhus Kommune – og faktisk slår handlen også sidste års dyreste villasalg i byen; hvor en 251 kvadratmeter stor villa i Risskov blev solgt for intet mindre end 29 millioner kroner.

I år er der endnu ikke tinglyst nogle villasalg i Aarhus, der når op i nærheden af Viskindes boligs pris – men tidligere på måneden gik salget af en Strandvejsvilla i Klampenborg nord for København igennem for lige knap 61 millioner, hvilket er landets samlet set dyreste bolighandel i år.

Langt over prisgennemsnittet

Selvom køberne endte med at få rabat på Viskindes kunstnerhjem ligger salgsprisen stadig langt over gennemsnittet for området.

Ifølge tal fra Boliga.dk indbragte villa- og rækkehushandlerne i Aarhus Kommune i gennemsnit lige under 29.000 kroner pr. kvadratmeter sidste år.

Salget af Peter Viskindes villa indbragte derimod en salgskvadratmeterpris på intet mindre end 69.500 kroner – altså over dobbelt så meget som salgsgennemsnittet.

For de samlet set godt 30 millioner kroner har de nye ejere fået hele 12 værelser, der ifølge salgsmaterialet fra liebhavermægleren Lilienhoff er fyldt med originale detaljer, som svungne gelændere, vægpaneler, stuk og et mønstret terrazzogulv i hallen.

Peter Viskinde, der var særligt kendt som guitarist og sangskriver i rockbandsene Malurt og Big Fat Snake, døde i marts sidste år.

Få nyheder fra Kolding Netavis direkte i din indbakke. Tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Læs mere...

Bolig

Kendt tv-vært skærer i prisen på sin villa

Offentliggjort for

den

Forfatter:

Foto: Lokalbolig Hellerup.

Fem procent lyder måske ikke af meget – særligt, hvis du er en rigtig tilbudshaj, der går benhårdt efter besparelser – men på boligmarkedet kan en rabat i den størrelsesorden udgøre en solid sum.

I den kendte Go’ Morgen Danmark-vært Mikkel Krygers tilfælde, svarer det i hvert fald til intet mindre end en halv million kroner, som du netop nu får i rabat på hans villa i Gentofte, der altså netop er blevet sat ned i pris.

Det skriver boligmediet Boliga.dk.

Det betyder også, at den nye udbudspris på det 126 kvadratmeter store hjem i den dyre forstadskommune til København nu sniger sig ned under ti millioner kroner. Udbudsprisen lyder nemlig nu på 9.995.000 kroner.

Selv gav Kryger og hustruen Camille Mynthe Rasmussen lige omkring 5,8 millioner kroner, da de for fire år siden købte huset, der har fem værelser, et stort køkken alrum med fritlagte murstensvægge og en have med et anneks.

På udkig efter en hurtig handel?

Et nedslag i prisen har alle dage været et velkendt træk i ejendomsmæglernes spillebog – særligt når en bolig har været til salg i et stykke tid.

Men den tidligere MGP-værts hjem har dog endnu ikke været særlig længe til salg – det er nemlig bare en måned siden, at Krygers hjem ramte det offentlige danske boligmarked.

Det kan dog være, at Kryger og Rasmussen må væbne sig med tålmodighed lidt endnu; villaerne i Gentofte Kommune har nemlig ifølge Boliga.dks tal en gennemsnitlig liggetid på lidt over tre måneder i øjeblikket.

Udover sin morgenfriske tjans hos Go’ Morgen Danmark, har Mikkel Kryger også været vært på Ramasjang og SommerSummarum. Han og Camille Mynthe Rasmussen har tre børn.

Få nyheder fra Kolding Netavis direkte i din indbakke. Tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Læs mere...

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Derfor kørte Trekantbrand…

Tags

maj 2022
M Ti O To F L S
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Populære artikler