Slut med at parkere ved Klostergården

Fredag 07. Juni 2019 04:51 1431
ra tirsdag den 11. juni er det slut med at parkere på de 37 pladser ved Klostergården. Parkeringspladsen skal bruges til byggeplads, når Klostergården nu rives ned for at give plads til et nyt ejendomskompleks med p-kælder og offentligt tilgængelige p-pladser. Foto: Kolding.dk. ra tirsdag den 11. juni er det slut med at parkere på de 37 pladser ved Klostergården. Parkeringspladsen skal bruges til byggeplads, når Klostergården nu rives ned for at give plads til et nyt ejendomskompleks med p-kælder og offentligt tilgængelige p-pladser. Foto: Kolding.dk.

Parkeringspladserne ved Klostergården inddrives nu.

Fra tirsdag den 11. juni vil det ikke længere være muligt at parkere på den kommunale p-plads ved Klostergården i Kolding midtby, skriver Kolding Kommune i en pressemeddelelse.

De 37 p-pladser i Klostergade inddrages til byggeplads i forbindelse med, at Klostergården skal rives ned for at gøre plads til et nyt ejendomskompleks med p-kælder og offentligt tilgængelige p-pladser.

Boligselskabet Domea.dk har købt grunden af Kolding Kommune for at opføre 92 lejligheder. En del af aftalen er, at der opføres en parkeringskælder med lige så mange p-pladser under komplekset. De 92 nye parkeringspladser vil være offentligt tilgængelige i dagtimerne på hverdage, når projektet står færdigt.

Nedrivningen af Klostergården har allerede præget området et stykke tid. For et par uger siden satte nedrivningsfirmaet hegn op omkring pladsen ud mod Brostræde. Tunnelen under Brostræde er også lukket på den sydlige side af Brostrædet, og dermed er det ikke længere muligt at cykle eller bruge kørestol, da der kun er en trappe op til Brostræde. Cykler, kørestole og lignende kan følge den sti, der løber langs åen og går under jernbanen op til I. P. Jensens Plads. Eller man kan trække sin cykel op ad trappen.

Tags