Kolding Netavis

Slotssøbadet modtager pris

Elo Christoffersen
Elo Christoffersen
Centerchef for Virksomhedsservice, Tilbud og Ydelse, Kim Bank Olesen overrækker direktør for Slotssøbadet, Otto Skak, SammenomJob 2023 prisen. Bagerst til venstre ses Jobkonsulent, Jesper Christensen. Bagerst til højre ses HR-chef i SlotssøBadet Karina Bräuner. Pressefoto.

Slotssøbadet modtager SammenomJOB prisen 2023.

Ledere fra det lokale erhvervsliv, politikere og fagbevægelsen har udvalgt Slotssøbadet som modtager af prisen, for at skabe bæredygtige jobs og inspiration for mange.

Det var en stor glæde, da direktør Otto Skak mandag blev kontaktet af centerchef for Virksomhedsservice, Tilbud og Ydelse, Kim Bank Olsen, som lykønskede Slotssøbadet for at have modtaget SammenomJOB prisen 2023.

Slotssøbadet er kendt for i mange år at være en socialøkonomisk virksomhed og har hele tiden borgere med forskellige udfordringer i jobtræning.

-Der findes noget godt i ethvert menneske og det er vi de sidste mange år blevet bekræftet i med alle de forskellige mennesker vi har mødt på vores vej. Igennem de sidste fem år har vi ansat 40 medarbejdere, som alle er kommet i ordinært job, fortæller Otto Skak og tilføjer:

-Endvidere kan vi mærke på vores mange gæster i de forskellige afdelinger, at man synes det skaber en vis respekt, at vi tager dette sociale ansvar, hvilket vi i Slotssøbadet har gjort i over 25 år. Vi er derfor utroligt stolte over at modtage denne pris.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med: ,
Del denne artikel