Slotssøbadet klar med nyt tiltag i sommerferien

Elo Christoffersen
Elo Christoffersen 4 maj 2022
Opdateret 04/05/22 4:59
Efter at have overtaget Forum Kolding Bramdrupdam i 2020, finder Slotssøbadets det naturligt at videreføre Delfinugens koncept til Forum Kolding Bramdrupdam – med enkle modifikationer. Foto: Slotssøbadet.

Det er en videreudvikling af Delfinuge i Slotssøbadet, som hedder “Sjov Leg og Sport” i Forum Kolding i Bramdrupdam.

Delfinugerne har i mange år været en stor succes for SlotssøBadet, hvor børn fra alderen 6-12 år har kunnet lære at svømme, og videreudvikle deres svømmeevner, samt opnået en langt mere fortrolighed med vand.

Desuden har delfinugerne givet en masse gode sociale relationer børnene imellem. Ugerne er blevet afviklet i alle skoleferieuger i året, og det kan oplyses at mange børn efterfølgende har meldt sig ind i Kolding Svømmeklub, for at lære yderligere.

Efter at have overtaget Forum Kolding Bramdrupdam i 2020, finder Slotssøbadets det naturligt at videreføre Delfinugens koncept til Forum Kolding Bramdrupdam – med enkle modifikationer.

-Vi synes der mangler noget i Kolding og omegn, som er lidt mere ”loose” og måske lidt mere for de børn som ikke ubetinget dyrker sport i foreninger. Sjov Leg og Sport er for dem, som hygger sig med at være aktiv i form af leg og sjov og ikke i forvejen ønsker at deltage på eksempelvis fodboldskoler, fortæller direktør for Slotssøbadet, Otto Skak.

-Vores delfinuger har i så mange år været en stor succes, og vi tager det bedste fra Delfinugerne og putter ind i vores ’Sjov Leg & Sport’-uger i Forum Kolding Bramdrupdam, tilføjer han.

Planlagte aktiviteter

Uge 26 og uge 31 i skolernes sommerferie, vil Forum Kolding Bramdrupdam åbne hallen op med ’Sjov Leg & Sport’. Konceptet tilbydes fra mandag til fredag, hvor der vil være planlagte aktiviteter ledet af dygtige instruktører.

Sjov Leg og Sport er tænkt som et tilbud til børn i alderen 6 til 13 år og ideen er hovedsagelig at præsentere børnene for alle de sjove sportsgrene, som man normalvis ikke altid lige tænker på som en mulighed. Eksempelvis kommer hockey, floorball med videre med som et tilbud ligesom førstehjælp også bliver en del af programmet.

Forum Kolding har investeret i rigtig mange hoppeborge efter den store interesse, som man fik i de sidste skoleferier. De vil blive flittig brugt i forbindelse med det nye initiativ og hele hal 1 bliver fyldt op med hoppeborge.

Slotssøbadet er klar med dygtige egne og indhentede instruktører fra foreningslivet i især Bramdrupdam og der garanteres at man også lægger stor vægt på tryghed og omsorg i forhold til børnene, mens aktiviteterne er i gang. Det handler således ikke om at vinde, men om at være med.

Prisen for alle fem dage vil være 695 kroner. Med i prisen er der frisk frugt hver formiddag, frokost alle dage, drikkedunk, t-shirt. En del af konceptet er også at børnene kan afprøve alle sportsformer og om fredagen få diplom for at have prøvet det hele.

Når ugerne er afviklet, bliver det evalueret om man fremover vil tilbyde ugerne i alle skoleferier.

-Vi har testet en del af ideerne af i uge 42 og uge 7 og tror bestemt, at der er et behov for vores nye ide, lyder det fra Otto Skak.

Salget til den nye Sjov Leg og Sport igangsættes via hjemmesiden www.forumkolding.dk i næste uge.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Del denne artikel