Connect with us

Slotssøbadet

Slotssøbadet går outdoor

Offentliggjort for

den

Foto: Slotssøbadet.
Foto: Slotssøbadet.

Som en del af den trend, som ses overalt i den vestlige verden, sætter Slotssøbadet nu fokus på, at komme med tilbud på udendørs aktiviteter.

Første skridt i den retning var indvielsen af en af de største udendørssaunaer i landet – med åbningen af ”BellaVista Sauna” i januar 2022.

Nu kommer næste trin i den retning – nemlig et nyt udendørsbassin, som kommer til at følge årstidernes temperatur og dermed bliver et tilbud til alle de, som ikke ønsker at hoppe i fjorden, eller blot har lyst til at dyrke vinterbadningen i trygge og sikre omgivelser.

Oplevelsen skulle gerne være den samme – og så kan man naturligvis få varmen bagefter i den nye sauna ved terrassen ved Slotssøen med udsigt til Koldinghus.

-Vi ønsker med dette tilbud at signalere for omverden, at vi faktisk kan tilbyde et
alternativ og måske lokke endnu flere til at finde glæde ved vekselvirkningen mellem det kolde vand og den varme sauna. Utallige undersøgelser viser en gavnlig sundhedsmæssig effekt ved at øge blodcirkulationen i kroppen, fortæller Otto Skak, direktør i Slotssøbadet.

Forventningen omkring det nye bassin, som bliver 9 m. langt og over 3 m. bredt – med en dybde på 1,5 meter – er, at der kan findes nye gæstemålgrupper, samt at de, som jævnligt benytter Slotssøbadet fremover får en ny aktivitet – til gavn og glæde i dagligdagen.

-Selvom dette nye tiltag ikke er gratis – faktisk taler vi om en stor investering i
nærheden af 1,5 millioner kroner – så bliver det ikke dyrere at købe en indgangsbillet, siger Otto Skak.

Planen er at gravearbejdet går i gang i starten af juni – og at selve placeringen af bassinet sker i starten af skolernes sommerferie. Forhåbentlig kan indvielsen således ske i løbet af juli måned, så ikke mindst de mange turister også kan få glæde af det nye udendørsbassin i Slotssøbadet.

Illustrativ tegning over det nye outdoor område – Slotssøbadet forventer også at sætte palmer op på terrassen.

Få nyheder fra Kolding Netavis direkte i din indbakke. Tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Slotssøbadet

Slotssøbadet klar med nyt tiltag i sommerferien

Offentliggjort for

den

Forfatter:

Efter at have overtaget Forum Kolding Bramdrupdam i 2020, finder Slotssøbadets det naturligt at videreføre Delfinugens koncept til Forum Kolding Bramdrupdam – med enkle modifikationer. Foto: Slotssøbadet.

Det er en videreudvikling af Delfinuge i Slotssøbadet, som hedder “Sjov Leg og Sport” i Forum Kolding i Bramdrupdam.

Delfinugerne har i mange år været en stor succes for SlotssøBadet, hvor børn fra alderen 6-12 år har kunnet lære at svømme, og videreudvikle deres svømmeevner, samt opnået en langt mere fortrolighed med vand.

Desuden har delfinugerne givet en masse gode sociale relationer børnene imellem. Ugerne er blevet afviklet i alle skoleferieuger i året, og det kan oplyses at mange børn efterfølgende har meldt sig ind i Kolding Svømmeklub, for at lære yderligere.

Efter at have overtaget Forum Kolding Bramdrupdam i 2020, finder Slotssøbadets det naturligt at videreføre Delfinugens koncept til Forum Kolding Bramdrupdam – med enkle modifikationer.

-Vi synes der mangler noget i Kolding og omegn, som er lidt mere ”loose” og måske lidt mere for de børn som ikke ubetinget dyrker sport i foreninger. Sjov Leg og Sport er for dem, som hygger sig med at være aktiv i form af leg og sjov og ikke i forvejen ønsker at deltage på eksempelvis fodboldskoler, fortæller direktør for Slotssøbadet, Otto Skak.

-Vores delfinuger har i så mange år været en stor succes, og vi tager det bedste fra Delfinugerne og putter ind i vores ’Sjov Leg & Sport’-uger i Forum Kolding Bramdrupdam, tilføjer han.

Planlagte aktiviteter

Uge 26 og uge 31 i skolernes sommerferie, vil Forum Kolding Bramdrupdam åbne hallen op med ’Sjov Leg & Sport’. Konceptet tilbydes fra mandag til fredag, hvor der vil være planlagte aktiviteter ledet af dygtige instruktører.

Sjov Leg og Sport er tænkt som et tilbud til børn i alderen 6 til 13 år og ideen er hovedsagelig at præsentere børnene for alle de sjove sportsgrene, som man normalvis ikke altid lige tænker på som en mulighed. Eksempelvis kommer hockey, floorball med videre med som et tilbud ligesom førstehjælp også bliver en del af programmet.

Forum Kolding har investeret i rigtig mange hoppeborge efter den store interesse, som man fik i de sidste skoleferier. De vil blive flittig brugt i forbindelse med det nye initiativ og hele hal 1 bliver fyldt op med hoppeborge.

Slotssøbadet er klar med dygtige egne og indhentede instruktører fra foreningslivet i især Bramdrupdam og der garanteres at man også lægger stor vægt på tryghed og omsorg i forhold til børnene, mens aktiviteterne er i gang. Det handler således ikke om at vinde, men om at være med.

Prisen for alle fem dage vil være 695 kroner. Med i prisen er der frisk frugt hver formiddag, frokost alle dage, drikkedunk, t-shirt. En del af konceptet er også at børnene kan afprøve alle sportsformer og om fredagen få diplom for at have prøvet det hele.

Når ugerne er afviklet, bliver det evalueret om man fremover vil tilbyde ugerne i alle skoleferier.

-Vi har testet en del af ideerne af i uge 42 og uge 7 og tror bestemt, at der er et behov for vores nye ide, lyder det fra Otto Skak.

Salget til den nye Sjov Leg og Sport igangsættes via hjemmesiden www.forumkolding.dk i næste uge.

Få nyheder fra Kolding Netavis direkte i din indbakke. Tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Læs mere...

Slotssøbadet

Påskeferie: Leg og lær livredning

Offentliggjort for

den

Forfatter:

Leg og lær livredning i Slotssøbadet i Kolding i påskeferien.

Den 13. april kommer TrygFondens LivredderPatrulje forbi Slotssøbadet i Kolding for at sætte gang i sjove vandaktiviteter.

Alle børn og voksne er velkomne til at være med og opleve livredderne fortælle og vise, hvordan man hjælper personer, som kommer i nød i vandet.

Der er også mulighed for at blive introduceret til det professionelle livredderudstyr i svømmehallens nye livreddertårn fra TrygFonden og være med til sjove og lærerige øvelser i vandet, som eksempelvis spring fra vippen med redningsvest, kast med en redningskrans og stafetter.

LivredderPatruljens besøg skal inspirere børn og voksne til at prøve kræfter med livredning for at øge sikkerheden og trygheden i vandet.

LivredderPatruljen besøger Slotssøbadet onsdag den 13. april klokken 10-12.

Få nyheder fra Kolding Netavis direkte i din indbakke. Tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Læs mere...

Slotssøbadet

Kæmpe Tour spinning arrangement

Offentliggjort for

den

Forfatter:

-Vi håber på, at mange lokale bike-entusiaster vil tage del i arrangementet, men bestemt også folk fra de dele af landet, hvor Tour-feltet ikke kommer, siger Børge Neesen fra Fitness World. Privatfoto.

Slotssøbadet arrangeret et stort Tour spinning arrangement.

Der bliver tale om et kæmpe spinning-arrangement, når Mazur AV, Fitness World og Slotssøbadet, går sammen om et Tour De France event på terrassen ned mod Slotssøen – få hundrede fra det sted, hvor Tour feltet kører forbi søndag den 3. juli.

-Vi vil gerne give vort bidrag til dette kæmpe sports-arrangement, når det nu ruller forbi vores vinduer, siger souschef i Slotssøbadet, Edvard Køhrsen.

Arrangementet bliver et fire timers spinning arrangement med mulighed for, at man samtidig med cyklingen kan følge med, hvordan etapen forløber, idet Mazur sætter en kæmpe skærm op med direkte transmission fra løbet.

Fitness World har lovet at finde cykler til formålet og man støvsuger simpelthen de lokale centre denne ene dag, for at lave dette udendørs kæmpe setup, som ikke er set magen i Danmark til før nu.

-Vi håber på, at mange lokale bike-entusiaster vil tage del i arrangementet, men bestemt også folk fra de dele af landet, hvor Tour-feltet ikke kommer, siger Børge Neesen fra Fitness World.

Tilmeldingen til arrangementet foregår på den måde, at man kan være op til fire personer på et hold. Der køres fire timer fra klokken 11-15 og indeholdt i prisen pr. cykel på 1.000 kroner giver en T-shirt samt sandwich og vand under hele arrangementet.

Det bliver nogle af de bedste lokale bike-instruktører, som kører holdene i de fire timer. For at man samtidig føler at være en del af arrangementet, vises den direkte kommentering på TV2 på storskærm.

-Vi vil forsøge at lave den helt rigtige Tour stemning og forhåbentlig giver det nogle gode TV billeder, når nu TV dækningen ruller forbi på Slotssøvejen lige overfor Slotssøbadet, slutter Edvard Køhrsen.

Tilmelding skal ske her…

Få nyheder fra Kolding Netavis direkte i din indbakke. Tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Læs mere...

Slotssøbadet

Ny varm attraktion i Slotssøbadet

Offentliggjort for

den

Forfatter:

Anders Munch, den tekniske chef for Slotssøbadet, har selv stået for hele byggeriet af Sauna BellaVista. Her ses udsigten til Koldinghus. Foto: Slotssøbadet.

Saunaen kan rumme cirka 45 personer.

Slotssøbadet i Kolding har fået en ny attraktion. Det er en stor sauna, hvor der er plads op til omkring 45 personer, fortæller overbademester Lotte Pedersen.

Saunaen er eget byggeri og Slotssøbadets tekniske afdeling har selv stået for arkitektur, projektering, bygning og indretning af saunaen.

-Udsynet fra den nye sauna er helt fantastisk og glade gæster i Slotssøbadet har via en Facebook konkurrence valgt at netop udsynet skulle danne baggrund for navnet til den nye sauna – Sauna BellaVista – saunaen med den gode udsigt, fortæller souschef hos Slotssøbadet i Kolding, Edvard Køhrsen.

Kræver blot normal entrebillet

For at få adgang til Sauna BellaVista kræver det blot en normal entre til Slotssøbadet, medmindre man ønsker at tage del i en af de mange saunagus, som badet fremadrettet kommer til at tilbyde i den nye sauna.

-Meningen med den nye Sauna BellaVista er at tage del i den nye outdoor trend, som vi ser i disse år, forklarer Lotte Pedersen og fortsætter:

-Vi har igennem nogen tid manglet rigtig gode tilbud på den fantastiske terrasse vi har med udsigt til Slotssøen og Koldinghus.

Der er plads til op til 45 personer i den nye sauna. Foto: Slotssøbadet.

Udendørs bassin på vej

Efter at ibrugtagningstilladelsen endelig er kommet har Slotssøbadet fået blod på tanden og det er allerede nu besluttet, at der inden længe også anlægges et udendørs bassin, som vil følge årstidens temperatur i tråd med nutidens vinterbadetrend.

Slotssøbadets forventning til det nye tilbud er klart, at endnu flere gæster vil finde vej til badet ikke mindst ud fra den betragtning, at der kan tilbydes en rigtig vinterbade-oplevelse i centrum af Kolding by.

Sauna BellaVista får samme åbningstider som Slotssøbadet, men den vil også blive inddraget i nye kurbads-koncepter og arrangementer fremover.

Få nyheder fra Kolding Netavis direkte i din indbakke. Tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Læs mere...

Slotssøbadet

Branchedag i Slotssøbadet

Offentliggjort for

den

Forfatter:

Slotssøbadet. Foto: Elo Christoffersen (Arkivfoto)

Slotssøbadet arrangerer onsdag en branchedag.

Den nye branchedag på svømme- og welnessområdet er skabt i et samarbejde mellem
Slotssøbadet og ConnectSport og finder sted første gang i morgen, onsdag.

I Slotssøbadet glæder man sig over dette nye tiltag:

-Vi glæder os til denne faglige branche dag og vi vil gøre os umage for at vi får den bedste dag, siger Otto Skak, direktør i Slotssøbadet og roser samtidig branchens store netværksvirksomhed ConnectSport, der gang på gang samler de danske idrætsfaciliteter.

Mange udstillere

Alle der kommer og besøger messen kan gå i dybden i blandt de mange udstillere.

-Der er 18 udstillere på dagen og hver især med stor viden om lige netop deres felt, så vi glæder os til en dag med fokus på vidensdeling, sparring og netværk, tilføjer Otto Skak.

Der er store planer for Aqua-time både på dagen og fremadrettet.

Spændende indhold

Udover udstillingsdelen får de besøgende også et indblik i SlotssøBadets måde at drive og
udvikle forretningen på.

-Vi har fokus på alt, lige fra de bløde værdier og ansvar overfor vores medarbejdere, men også at vi er længst fremme når vi snakker energibesparelse og optimering i kælderen. Det, både succeser og erfaringer vil vi gerne drøfte med vores gode kollegaer, slutter Otto Skak.

Få nyheder fra Kolding Netavis direkte i din indbakke. Tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Læs mere...

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Derfor kørte Trekantbrand…

Tags

maj 2022
M Ti O To F L S
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Populære artikler