Kolding Netavis

Slotssøbadet er blevet navnesponsor

Slotssøbadet er blevet navnesponsor på prisen som årets idrætsnavn de kommende tre år.

Dermed er det Slotssøbadet, der uddeler en check på 10.000 kroner, der går til det idrætsnavn med tilknytning til Koldings fritidsliv, der står bag den største idrætspræstation i 2021.

Prisen uddeles i samarbejde mellem Kolding Talent og Slotssøbadet, der udøver svømmebadene i Kolding og Vamdrup driver Sct. Jørgensgaard, Dronning Dorotheas Badstue, Danhostel Kolding samt Forum Kolding i Bramdrupdam.

Offentliggørelse og overrækkelse af prisen finder sted ved fritids- og idræts awardshow på Kolding Teater den 5. april. Den endelige modtager er sammen med to andre nominerede udvalgt af en jury bestående af formandskabet i Kolding Talentråd sammen med tidligere lokale OL atleter i form af Christian Poulsen (Mountainbike) og Rikke Schmidt (håndbold).

Om baggrunden for at indgå i samarbejdet udtaler Direktør ved Slotssøbadet Otto Skak:

-Det har altid ligget os på sinde, at vi gerne vil give de mange idrætsudøvere i Kolding en anerkendelse og ikke mindst gode muligheder for at kunne udvikle deres færdigheder og drømmen om medaljerne. Med prisen som årets idrætsnavn føler vi, at dette kan være med til at inspirere de mange talenter vi ser i byen.

Kolding Talent glæder sig over den opbakning, som man har mødt ved Slotssøbadet. Her siger formand Catharina Christoffersen:

-Vi er taknemmelige over, at Slotssøbadet har ønsket at være med til at anerkende de store resultater, som der bliver opnået fra vores bedste udøvere. De er til stor inspiration for vores talenter, som nyder godt af, at der er gode rollemodeller, som de kan spejle sig i.

Cecilie Dam og Mika Guldbæk

MikaCecilie
Privatfoto.

Mika og Cecilie har gennem de sidste to sæsoner været nogle af de bærende kræfter på BK-Trekanten KIFs Liga dame hold der vandt det danske mesterskab meget overlegent.

Mika og Cecilie har i november 2021 repræsenteret Danmark ved VM i Dubai, Mika og Cecilie vandt en bronzemedalje i par og når vi ser hvilket utroligt selskab de var i, med nogle af verdens allerbedste kvindelige bowlere.

Mika og Cecilie har med deres unge alder 22 og 20 år rigtigt mange år foran sig i bowling sporten og klubben ser frem til, at de forsætter deres fantastiske udvikling som spillere, så de vil være med til at spille flere medaljer og priser hjem til Kolding og Danmark.

Thomas Larsen

Thomas Larsen
Privatfoto.

2021 blev et stærkt år for bowleren Thomas Larsen fra BK-Trekanten KIF. I foråret vandt han USBC Masters, der svarer til en af bowlingsportens ”grand slams”. Det er en af de allerstørste turneringer på den amerikanske PBA tour, hvor alle de bedste bowlere deltager.

Turneringssejren er den største i karrieren, der også byder på andre sejre på PBA touren og den europæiske Bowling Tour EBT.

I oktober måned repræsenterede Thomas Europa i Weber cup, der er bowlingens opgør mellem et hold af de bedste europæer mod de bedste amerikanere, hvor det også blev til en sejr.

Kasper Asgreen

050821 Kasper Asgreen hyldet 19 foto BlumePress
Foto: BlumePress (Arkivfoto)

Modsat de seneste års sæsonopstarter hvor han opholdte sig hjemme i Kolding, valgte Kasper Asgreen i januar 2021 at tage til spanske Girona for at træne alene, og senere til årets første træningslejr i Calpe med Deceuninck-Quick Step.

Første løb i sæsonen blev som de seneste to år også Tour de La Provence i midten af februar. Asgreen vinder Flandern Rundt 4. april 2021, foran Mathieu van der Poel efter et langt udbrud fra hovedfeltet.

Kasper var blandt de 12 nominerede som verdens bedste cykelrytter i 2021 velo d’or.

Del denne artikel