Slotssøbadet kaster sig ud i nyt eventyr

Elo Christoffersen
Elo Christoffersen 1 april 2020
Opdateret 01/04/20 14:46
Slotssøbadet har overtaget driften af Danhostel Kolding. Foto: Visit Denmark.

Slotssøbadet har prøvet modvind før.

Den 30. marts overtog Slotssøbadet i Kolding driften af Danhostel Kolding.

Og selvom der stort set ingen gæster er i værelserne i relation til den nuværende coronakrise, så handler det om at se mulighederne, når vi kommer om på den anden side, siger direktør Otto Skak i en pressemeddelelse:

– Det minder mig om dengang vi byggede Dronning Dorotheas Badstue i 2008, da var finanskrisen i fuld gang og vi tænkte – hvordan skal det dog gå? Men tingende udviklede sig jo ganske godt til trods for de store udfordringer, der var i samfundet. Mon ikke vi også på Danhostel vil se, at det hele stille og roligt kommer i gang igen, når vi får åbnet samfundet op efter nogen tid, forklarer Otto Skak.

Bookinger kommer allerede ind

De første bookinger er allerede kommet ind:

– Faktisk kan vi allerede nu se, at der kommer bookinger ind til efteråret. Så vi tror bestemt på, at vores overtagelse af Danhostel Kolding vil blive godt modtaget af folk, der vil til Kolding-området, men vi vil også forsøge at udvide kendskabet til dette flotte vandrehjem i lokalområdet. Det er vores indtryk, at ikke hele Kolding kender stedet, så her vil vi forsøge at være mere aktiv, siger Otto Skak.

Åbent hus udsat

Der var faktisk planlagt et åbent hus allerede her i slutningen af april, men på grund af coronakrisen er dette udsat til senere. Det forventes at kunne blive inden højsæsonen går i gang i juli måned.

Danhostel Kolding kommer til at igangsætte mange forskellige nye kombinationsmuligheder omkring overnatning og f.eks. sport, events og kulturaktiviteter.

Det store netværk, som Slotssøbadet i forvejen har, vil også blive inddraget for at få endnu flere til at besøge Kolding. Det gælder både danske og udenlandske gæster.

I forbindelse med overtagelsen af forpagtningen, er der sket virksomhedsoverdragelse af enkelte medarbejdere, så den viden kan Slotssøbadet heldigvis drage nytte af, når der rigtig kommer gang i driften igen, hvilket ses som en kæmpe fordel. Herudover er de øvrige medarbejdere i Slotssøbadet vant til servicering af gæster, så disse vil også blive løbende blive inddraget i Danhostel Kolding.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel
Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.