Skriver kontrakt med bagspiller

Elo Christoffersen
Elo Christoffersen 22 april 2021
Opdateret 22/04/21 11:46
Emil Jessen, rhus HŒndbold (25). 23.09.2020. Herre HŒndbold Liga. rhus HŒndbold-Lemvig-Thybor¿n HŒndbold. Foto: Ole Nielsen.
Emil Jessen har i denne sæson spillet for Århus Håndbold. Nu skifter han til KIF Kolding. Foto: Ole Nielsen.

KIF Kolding skriver kontrakt med Emil Jessen.

KIF Kolding har til den kommende sæson og tre år frem skrevet kontrakt med den 21-årige bagspiller Emil Jessen som i denne sæson har spillet for Århus Håndbold.

-Emil er et stort talent med rigtig mange spidskompetencer. Han er bevægelig, eksplosiv, har en god skudafvikling og et godt blik for spillet. Han er en ung og ambitiøs spiller og jeg er overbevist om, at vi sammen kan få forløst dette potentiale og dermed styrke kvaliteten i truppen, fortæller cheftræner Andreas Toudahl i en pressemeddelelse og fortsætter:

-Jeg har fulgt hans udvikling igennem de sidste par år og glæder mig til at arbejde med ham i hverdagen. Han har naturligt været eftertragtet af flere klubber og jeg er glad for, at det nu er lykkes at lande en aftale.

Emil selv udtaler om skiftet til KIF Kolding:

-Jeg valgte KIF Kolding fordi jeg føler det er et sted, hvor jeg kan tage det næste skridt i min karriere. KIF Kolding har store ambitioner og hele setuppet omkring klubben tiltalte mig virkelig. Man kan virkelig mærke at det er en klub som vil fremad og jeg håber på at jeg i KIF Kolding kan bygge på mit spil og få en stor rolle.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel
Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.