Kolding Netavis

Skole om- og udbygges: Første spadestik

Kolding Netavis
Kolding Netavis
Spadestik til den nye udvidelse af Lyshøj Nord Skolen blev foretaget af viceborgmester Birgitte Munk Grunnet (S) og elevrådsformand Magnus Stilling (8B). Foto: BlumePress.

Lyshøjskolen bygges om og udvides. Torsdag formiddag blev første spadestik taget.

Kolding største skole, Lyshøjskolen, står over en større om- og udbygning. Torsdag formiddag blev første spadestik taget af viceborgmester Birgitte Munk Grunnet (S) og elevrådsformand Magnus Stilling (8B). Desuden var der også tale af udvalgsformand Hans Holmer (SF).

Om- og udbygningen af Lyshøj Nord Skolen, skal udover at skabe plads til en voksende elevgruppe samle indskolings- og mellemtrinsklasserne i hvert sit område på skolen, så disse opleves som en skole i skolen med mulighed for samarbejde på tværs. Yderligere opdateres bl.a. faglokaler og PLC, så de kan rumme skolens elever og understøtte en moderne undervisning og skolegang med fokus på projektorienteret undervisning, trivsel og bevægelse.

Lyshøjskolen rummer i dag 1.092 elever. Efter om- og udbygningen vil der være plads til 1.260 skoleelever på Lyshøjskolens to matrikler.

Se billederne nedenunder…

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med: ,
Del denne artikel