Kolding Netavis

Sindssygt drama: KIF Kolding undgår direkte nedrykning

KIF Kolding undgår direkte nedrykning efter sejr over TTH. Foto: BlumePress.

KIF Kolding undgik direkte nedrykning til 1. division. Det blev først sikret tre sekunder før slutfløjt. Sejren blev på 29-28.

Efter en særdeles spændende kamp lørdag eftermiddag i herrernes håndboldliga, undgik KIF Kolding direkte nedrykning til 1. division.

I nedrykningskampen mødte KIF Kolding holdet TTH. Det foregik i en fyldt Sydbank Arena i Kolding.

KIF Kolding kom godt fra start i nedrykningskampen mod TTH i herrehåndboldligaen. KIF Kolding førte komfortabelt, men i de sidste 10 minutter af første halvleg så det ud som om, at kræfterne slap lidt op hos KIF Kolding – og TTH kom bedre med. Det blev til en smal 15-14 føring til KIF Kolding ved pausen.

I anden halvleg fortsatte holdene med, at følges ad. Efter cirka 38 minutters spil fik TTH udlignet til 18-18. Efter 45 minutters spil bragte Mats Gordon Krog KIF Kolding i front med 22-21.

Holdene fulgtes ad i resten af kampen – og blot tre sekunder før slutfløjt scorede Peter Balling. Klubben vandt over TTH og undgik direkte nedrykning. Sejren blev på 29-28. Der var i øvrigt 4.423 tilskuere i Sydbank Arena.

Lørdag blev det TMS Ringsted, der rykker direkte med ned i 1. division sammen med Skive.

KIF Kolding skal dog ud i et nedrykningsspil, der starter om to uger. Det hold, der ender på sidstepladsen, skal møde en klub fra 1. division, der kæmper om at rykke op i herrernes håndboldliga.