Kolding Netavis

Showkamp i den gode sags tjeneste

Der er underholdning, når Munkevængets Fritid- og Idrætsforening og Kolding IF ALLSTARS spiller showkamp på Autocentralen Park (Kolding Stadion) tirsdag den 29. november.

Showkampen er en del af det almene boligselskab Alfabos udviklingsplan om at være ”Sammen om en stærkere bydel”. En udviklingsplan, der skaber attraktive aktiviteter og fællesskaber.

Formålet med showkampen er – via overskuddet fra entreindtægterne – at samle penge ind til udviklingen af bydelen omkring Munkevængets Skole og dække omkostningerne, der sikrer Munkevænget FI træningstider på kunstgræsbanerne ved KIF hen over vinteren, fortæller ALFABOs strategiske bydelskonsulent, Jacob Andersen:

-Kampen skaber, udover en stor oplevelse for de deltagende, en cirkulær økonomi, som er med til at sikre bedre rammer for en af foreningerne i bydelen, siger han i en pressemeddelelse.

Det lokale samarbejde mellem Alfabo, Munkevænget FI og Kolding IF er et glædeligt skridt for parterne og teknisk chef i Kolding IF, Frederik Lund glæder sig over muligheden for at hjælpe til i lokalområdet.

-Denne mulighed for at spille en opvisningskamp og vise støtte til en af de lokale klubber, er essensen af Kolding IF. Vi er Kolding og vi vil Kolding, og dette arrangement er en glædelig mulighed for at give en oplevelse til alle involverede i Munkevænget FI. Det er en anerkendelse af et stort stykke frivilligt arbejde i hverdagen og vi håber at så mange som muligt har lyst til at komme på stadion og støtte formålet og skabe gode rammer for en fantastisk dag, siger Frederik Lund.

Munkevænget FI spiller til daglig i den lokale serie 4. Det udvalgte hold fra KIF kommer til at bestå af spillere fra førsteholdstruppen, Jyllandsserieholdet og U19-truppen, som alle har præget toppen af deres respektive turneringer i efteråret.

Kampen fløjtes i gang kl. 19 og koster 20 kroner i entré.

Tagget med:
Del denne artikel