SF: Flere Folkeskolelærer

Fredag 05. Juni 2020 07:03 492
Hans Holmer (SF). Privatfoto. Hans Holmer (SF). Privatfoto.

Læserbrev af Hans Holmer (SF), gruppeformand, Skovbogade 8, 6000 Kolding.

Efter årevis med besparelser på området, bliver skolerne igen prioriteret. I SF gik vi til valg på det, og nu holder vi, hvad vi lover.

Flere lærere til børnene betyder, at børnene kommer til at trives bedre, men det giver også bedre vilkår for lærerne. I Kolding kommune har vi fået tildelt 4,7 mio. kr., som svarer til cirka 10 lærerstillinger. Vi er selvfølgelig godt klar over at det i sig selv ikke redder folkeskolerne, men det er et skridt i den rigtige retning og beløbet til flere lærer vil gradvist stige frem mod 2023.

For SF har det været vigtigt, at pengene skulle øremærkes til ansættelse af flere lærere, så midlerne kommer ud i klasserne og giver folkeskolen et løft.

Derfor vil vi også holder godt øje med at pengene i Kolding kommune bliver omsat til konkrete stillinger, for der er hårdt brug for flere lærere på skolerne, hvor dagene er blevet længere, og klasserne er blevet større. Med den her aftale sikrer vi, at pengene rent faktisk bliver brugt på flere lærere, så man vil kunne mærke et reelt løft helt ude i klasselokalerne.

Tags