Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen

Kolding IF måtte nøjes med uafgjort 1-1 mod B93.

Lørdag var Kolding IF i aktion på udebane, da holdet mødte B93 i NordicBet Ligaen.

Det blev en rodet affære. Men efter 10 minutters spil fik Kolding tilkendt et straffespark. Chancen for at komme foran missede skytten Dalton Wilkins.

Men efter 33 minutters spil lykkedes det for Kolding, at få bolden banket i målet. Sebastian Sommer løb tværs gennem feltet til den forreste stolpe, hvor han satte panden på bolden og dirigerede den over i det lange hjørne. Adspurgt efter kampen, så mindes Sebastian Sommer ikke, at han har scoret et eneste hovedstødsmål førhen, men det kunne bestemt ikke ses på udførelsen, skriver Kolding IF på deres hjemmeside.

I det 82. minut kom hjemmeholdet B93 også på måltavlen og fik udlignet til slutresultatet 1-1.

Hvis Kolding havde vundet, kunne de have været nummer et i NordicBet Ligaen. Men uafgjort på udebane må også siges, at være godkendt.

Næste kampe

Næste kamp i ligaen er også en udekamp. Denne gang mod Næstved Boldklub. Kampen spilles søndag den 13. august klokken 13.

Inden da skal Kolding IF også spille en kamp i pokalturneringen, Oddset Pokalen. Her skal Kolding en tur til Odense, hvor de møder FC Avrasya, der spiller i serie 2. Kampen starter klokken 18.45 på tirsdag.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.