Connect with us

Biograf

Se traileren: Hvidsten Gruppen II er på vej

Offentliggjort for

den

Hvidsten Gruppen II får premiere 25. december. Foto: Nordisk Film/Pressefoto.
Hvidsten Gruppen II får premiere 25. december. Foto: Nordisk Film/Pressefoto.

En af årets mest imødesete danske film er på vej.

Om godt 100 dage kommer opfølgeren til den mest succesfulde danske 2. Verdenskrigsfilm nogensinde, Hvidstengruppen.

Den 25. december er der premiere på storfilmen “Hvidstengruppen II – De efterladte”.

Nu får publikum for første gang mulighed for at se et smugkig fra filmen. Filmens første trailer er nemlig offentliggjort.

“Hvidstengruppen II – De efterladte” er en gribende dramatisk fortælling om en dansk families ubærlige tab og totale splittelse, men først og fremmest om den tro og det håb, der på mirakuløs vis giver dem den overmenneskelige styrke til ikke at give op.

En hjerteskærende og sandfærdig skildring af kvinder, som bliver fanget i krigens gru, men aldrig holder op med at håbe.

Bodil Jørgensen spiller igen mor i filmen.

Se traileren nedenunder…

Få nyheder fra Kolding Netavis direkte i din indbakke. Tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Biograf

Alle for fire: Det mest dumdristige kup nogensinde

Offentliggjort for

den

Forfatter:

Alle for dire
Den nye "Alle for fire"-film får premiere i vinterferien 2022. Foto: Theis Emil Christensen/pressefoto.

Mick Øgendahl, Anders W. Berthelsen, Jon Lange, Stephania Potalivo, Louise Andersson, Lars Ranthe, Hella Joof, Gordon Kennedy, Rasmus Botoft, Ulf Pilgaard, Esben Dalgaard og mange flere står på plakaten i Rasmus Heides fjerde ombæring af ”Alle for”-filmene.

Der er udsigt til kraftig latterstorm i vinterferien næste år i Danmark, når Nordisk Film Production og Nordisk Film Distribution præsenterer Rasmus Heides “Alle for fire” – fjerde skud på stammen i den vildt populære danske filmserie, som har rundet over 1 mio. solgte biografbilletter herhjemme.

Filmen er i fuld gang med optagelserne lige nu, og publikum kan roligt begynde at glæde sig til premieren til vinterferien 2022, oplyser Nordisk Film.

Deres mest dumdristige kup nogensinde

Alt ånder fred og idyl hos brødrene Timo og Ralf. De hænger ud med deres gamle ven Martin, der har lagt sin fortid som politimand bag sig og har fået job i hospitalsvæsenet.

Timo er flyttet ind hos kæresten Lonnie igen, og hans og Ralfs små kup kører som smurt. Lige indtil den dag Timo opdager, at Lonnies fremtidsplaner ikke involverer ham længere.

Timo får nu brug for alle kneb – og i særdeleshed Ralf og Martin, hvis han skal vinde Lonnie tilbage. Det bliver deres mest dumdristige kup nogensinde.

Stort stjernecast

Nordisk Film Production har sikret sig en sand stjerneparade af populære danske skuespillere i rollerne. Mick Øgendahl indtager igen rollen som Ralf, mens Anders W. Berthelsen er ny i rollen som hans bror Timo.

Jon Lange er tilbage som Martin, ligesom Louise Andersson atter er at finde som Timos (ret utilfredse) kæreste Lonnie.

En anden gammel kending er Gordon Kennedy som politimanden Toke, og i de øvrige roller medvirker bl.a. Lars Ranthe, Hella Joof, Rasmus Botoft, Stephania Potalivo, Ulf Pilgaard, Esben Dalgaard, Anna Stokholm, Mikkel Vadsholt og Rasmus Hammerich.

Filmen får premiere i biograferne i vinterferien 2022.

Få nyheder fra Kolding Netavis direkte i din indbakke. Tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Læs mere...

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Seneste

Reklame

Tags

september 2021
M Ti O To F L S
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930  

Populære artikler