Se billederne: Øllets dag

Lørdag 07. September 2019 11:34 541
Der bliver hældt øl op til de mange, som vil smage på øllene. Foto: Elo Christoffersen. Der bliver hældt øl op til de mange, som vil smage på øllene. Foto: Elo Christoffersen.

Lørdag slutter Øllets dag.

Øllets dage startede torsdag og slutter i dag, lørdag.

Frem til klokken 16 fejres Dannebrog ved at ”Skål for Danmark ”på Øllets Dag er helliget danske bryggerier, dog er estisk øl også repræsenteret som undskyldning for utidig indtrængen.

Der er over 120 øl repræsenteret i de mange stande på ølruten rundt om i byen. Derudover er der i år en stand med alkoholfrie øl, som findes på Akseltorv. Udover boderne der er opdelt efter landsdel, får vi besøg af: Hyldals Bryghus, Trolden Bryghus, Bryggeriet Fuglsang og Husbryggeriet Jacobsen, der står i hver sin bod. Dagen igennem vil der strømme irsk musik ud fra A.L. Passagen. Der købes poletter og smageglas rundt i alle boder.

Det gode samarbejde er vigtigt i Kolding. City Kolding er derfor glade for at Hansenberg stiller op med et stærkt team af kokkeelever, der tryller over 40 forskellige tapas retter frem, her er noget for enhver smag, fra det salte, søde og veganske køkken.

Derudover kan der ses veteranbiler indtil klokken 15 ved Nicolai Kirke. Klokken 15 snuppes en tur rundt i gågaderne, i en Carlsberg hestevogn, der støtter De Danske Hospitalsklovne. Og indtil klokken 16 kan de mange effekter i Slotsmøllens udstilling ses, Arndt Neumärker er tilstede og frisk på en snak. Klokken 12.30 til 15.30 spiller 3-UP street jazz, mød dem på din vej rundt i byen. Og klokken 14 er der koncert på Akseltorv med FOXX, det er dansk pop musik når den er bedst.

Se billederne fra Øllets dag nedenunder...

Tags