Sangerinde mangler statister: Musikvideo optages i Kolding

Elo Christoffersen
Elo Christoffersen 7 august 2022
Opdateret 07/08/22 11:58
Mathilde Falch optager musikvideo i Kolding. Foto: Per Arnesen/TV2.

Sangerinden søger statister, når musikvideo optages i Kolding senere i august.

Sangerinden Mathilde Falch, datter af sangeren Michael Falch, kommer den 26. august til Kolding. Baggrunden er, at hun vil optage en musikvideo til sangen “Legesyg” og det skal foregå på Kolding Bibliotek:

-Min mand og svigerfamilie er fra Kolding, og jeg kommer derfor meget i byen og ser den som mit andet hjem., fortæller Mathilde Falch til Kolding Netavis og fortsætter:

-Jeg har de sidste par år været optaget af, at lave musikvideoer og pressebillleder ude af København og Århus, for at få nogle andre flotte lokations og vise noget andet af Danmark frem. På mine turneer er jeg heldig, at komme rundt i hele Danmark og se hvor mange spændende og smukke steder landet byder på.

Mathilde Falch siger videre:

-Jeg kan godt li’ at finde en fed lokation og så se hvad der sker. Ikke planlægge for meget, men være åben for, hvilke spontane ideer der kommer. Jeg er vild med at have ægte mennesker med som statister – der repræsenterer os allesammen.

Musikvideoen optages den 26. august mellem klokken 16 og 18. Statister kan melde sig til Mathilde Falch på mail: Mathilde.falch@hotmail.com. Det er ulønnet, men der vil være drikkevarer og snacks.

Alle typer af mennesker – alle aldre og former – kan være statister.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel