Samarbejde til gavn for mange

Onsdag 30. Januar 2019 05:04 517
Søren Rasmussen (DF). Foto: Elo Christoffersen (Arkivfoto) Søren Rasmussen (DF). Foto: Elo Christoffersen (Arkivfoto)

Læserbrev af Søren Rasmussen (DF), viceborgmester, Primulavej 7, 6000 Kolding.

Byrådet har netop fordelt den udviklingspulje, som blev afsat ved budgetforligt indgået sidste år.

I Dansk Folkeparti glæder vi os over, at det vi mener er det vigtigste i fordelingen af midlerne, nemlig samarbejdet om folkeskolen.

Et enigt byråd står vagt om vores folkeskole – og det er så meget værd og det er et stærkt signal til både ansatte, forældre og elever. Vi vil en sund og god folkeskole.

Der er jo i det hele taget fokus på børn. Således har vi fundet midler til køkkener i de børneinstitutioner der mangler og til flytning af børnehaven ved sygehuset. Hvor er det godt og glædeligt.

På fritids- og idrætsområdet er de midler til kunstgræsbaner. Det er et stort og længe næret ønske, vi her kan tage fat på at opfylde. Så dejligt at vi kan sende et budskab om opbakning til fodbolden i vores kommune.

Der er et beskedent beløb til vejprojektet. Vi ved at veje og fortove optager mange borgere og et hvert bidrag er velkomment. Til gengæld kan vi komme godt i gang med et nyt tiltag i Jernbanegade, der forhåbentligt kan løfte gade betydeligt.

Omsider er der midler til bybusserne. Det er gennem noget tid gået den helt forkerte vej med bybusbetjeningen i Kolding. Der er brug for rigtig mange forbedringer. Det her retter op på seneste forringelse og det er fint med de midler vi her skulle fordele. Men hele byrådet bør være opmærksomme på, at der er brug for langt flere investeringer i området.