Kolding Netavis

Sæsonens første sejr gik ud over superliga-nedrykkere

Kolding IF fik tirsdag aften sæsonens første sejr i hus.

Sæsonens første sejr i 1. division kom tirsdag aften i hus, da Kolding IF tog imod nedrykkerne fra Superligaen – Hobro. Kampen blev spillet på Autocentralen Park i Kolding.

Det var formstærke Denis Fazlagic, der sparkede festen i gang efter 32 minutters spil, da han med et indadskruet hjørnespark overlistede Kappenberger i målet. Kampen havde inden føringen ikke budt på mange chancer, hvilket heller ikke blev billedet på 2. halvleg. Derfor var jublen ekstra stor, da Oliver Drost, lidt tilfældigt, dukkede op på bagerste stolpe efter et langt indkast og skød kanonen afsted til 2-0.

Hobro gav ikke op, hvor Babayan bragte spænding tilbage i opgøret med to minutter igen. Med alle mand fremme – inklusiv keeper Kappenberger – gav Hobro alt hvad de havde i slutfasen, hvor Kolding samtidigt blev reduceret til ti mand. Rune Nautrup blev nemlig udvist. Mølkjærs tropper modstod heldigvis presset, og kunne sammen glæde sig over sæsonens første ligasejr, der samtidig blev sikret i den splinternye jubilæumstrøje, skriver Kolding IF på deres hjemmeside.

Kolding IF vandt kampen 2-1.

Kolding IF skal i kamp igen på lørdag, hvor holdet klokken 16 møder Helsingør på udebane.