Kolding Netavis

Sådan kommer du i gang med at oddse på fodbold

Foto: Travel Nomades/Unsplash (Modelfoto)

SPONSORERET INDHOLD: ARTIKLEN INDEHOLDER KOMMERCIELLE LINKS

Fodbold er en af de mest populære sportsgrene i hele verden, hvis ikke den mest populære.

Hvert år samler flere millioner sig foran tv-skærmen, når årets Champions League, og nogle statistikker viser, at omtrent halvdelen af jordens befolkning fulgte med i VM-finalen, da Frankrig vandt guldet i 2018. Det er altså en kæmpestor sport, og der bliver oddset og spillet mange tusinde kroner hver dag i Danmark, og helt sikkert flere i weekenden.

Betting på dagens kampe er nærmest blevet synonymt med at se Superliga-fodbold, og derfor kommer der her en guide og et par tips til, hvordan man kommer sikkert i gang med oddse.

Original oplevelse eller digitale metoder

Først og fremmest skal man, når man ønsker at komme i gang med at oddse, at finde ud af med sig selv, om man ønsker at oddse på den gode gamle måde, eller om man ønsker at tage et lidt mere moderne udgangspunkt.

Hvis du ønsker at gøre det op god gammeldags manér, så skal du ned på tanken eller i dit lokale supermarked, og udfylde odds-kupon, som du afleverer ved kassen. Sådan gjorde man i gamle dage, men der er heldigvis sket meget siden, og den digitale tidsalder har også ramt betting-verdenen. Derfor kan man nu også oddse online og via sine telefon.

Det giver mulighed for eksempelvis at oddse live, mens kampene er i gang, og kan give nogle sjove væddemål og ekstra spænding i kampene.

Vælg den rette udbyder

Hvis du har besluttet at du ønsker at oddse online, så er der rent faktisk stadig en masse beslutninger og valg, der skal træffes, før man kan komme i gang. Der findes nemlig et utal af online udbydere, og det kan være rigtigt svært at vælge.

Nogle har måske lidt højere odds, andre udbetaler gevinsten hurtigere, mens nogle helt tredje kan have nogle spændende væddemål, der kunne være sjove og spille på. Her er det helt op til dig selv at vælge, men heldigvis kan du blive godt guidet igennem de mange muligheder på Spilkongen.dk

Vælg hvad du ønsker at spille på

Fodbold er rent faktisk ikke noget særligt kompliceret spil, og derfor er det da også nogle meget typisk væddemål, som folk oftest indgår. 1X2 betyder, at du spiller resultatet. 1 er hjemmeholdet, X er uafgjort, 2 er udehold. Du kan også spille på målscorer, antal mål eller måske gule og røde kort, og slutteligt kan du også spille en masse forskelle live-spil.

Slutteligt findes der også den gode gamle Tips 13, hvor du skal oddse på 13 kampe, og ramme dem alle.

Er du den eneste i Danmark, der kan det, går du hjem med ikke mindre end én million kroner på kontoen.

Tagget med:
Del denne artikel