Connect with us

Kendte

Royal fejring af Hjemmeværnet

Offentliggjort for

den

Dronningen og kronprinsessen på inspektion under paraden. Foto: Varde Kommune/pressefoto.

Dronning Margrethe og Kronprinsesse Mary var søndag i Vestjylland for at fejre Hjemmeværnets 70-års jubilæum. Kronprinsessen blev her udnævnt til kaptajn. Se billederne her.

Hjemmeværnets 70-års jubilæum blev søndag markeret i den vestjyske landsby Nymindegab, hvor Hjemmeværnsskolen har hjemme.

Dronning Margrethe deltog sammen med Kronprinsesse Mary, skriver Varde Kommune.

Kronprinsessen har været medlem af Hjemmeværnet siden 2008 og blev i forbindelse med jubilæet udnævnt til kaptajn.

Se billederne længere nede på siden…

Få nyheder fra Kolding Netavis direkte i din indbakke. Tilmeld dig vores nyhedsbrev.

TV

Her er den nye Premier League-vært

Offentliggjort for

den

Forfatter:

Signe Amtoft
Signe Amtoft bliver vært på Premier League på Viaplay. Foto: Paul Venn/Nent Group.

TV3 Sport udvider holdet af værter på Premier League-dækningen på Viaplay, TV3-kanalerne og Xee.

Det sker fra næste måned, hvor 29-årige Signe Amtoft bliver nyt ansigt på det i forvejen stærke værtshold med Helle Smidstrup og Peter Grønborg. Signe Amtofts første opgave bliver den 7. november på Viaplay og Xee, hvor opgørene Everton-Tottenham og West Ham-Liverpool er på programmet.

Med Signe Amtoft på skærmen får seerne en vært, som er både bidt af og forelsket i engelsk fodbold og fodboldkultur, som hun har fulgt med stor passion i de seneste år.

Signe Amtoft tilgår rollen som Premier League-vært med en bred værtserfaring og med en forkærlighed for fodbold og alle sportens tilhørende facetter.

Sådan blomstrede kærligheden til Premier League

Premier League-kærligheden blomstrede for nogle år tilbage med en engelsk ekskæreste, der så tæt på alle engelske fodboldkampe på tv. Derfra blev engelsk fodbold en fast bestanddel af Signes hverdag.

-Jeg kommer oprindeligt fra en ishockeyfamilie, så fodbold – mere specifikt den engelske – er for mig et område, jeg selv har kunne udforske og nørde som voksen uden indblanding fra andre. Jeg elsker alt fra suset ved det smukke indlæg, der resulterer i det afgørende mål hen over følelserne, når en spiller vender hjem til sin barndomsklub, til de absurde maskotter, jeg ikke helt forstår. Jeg elsker det hele, og det er med ærefrygt jeg har takket ja til at bruge min værtsfaglighed til at dele dén begejstring med seerne, nye som gamle, siger Signe Amtoft i en pressemeddelelse.

Signe Amtoft flankeres bl.a. af Viaplays faste Premier League-eksperter som Jan Mølby, Peter Kjær, Jesper Grønkjær, Martin Jørgensen og Allan Kuhn.

Som vært har hun erfaring fra stort set alle DR’s radiokanaler, hvor hun bl.a. lavede Touren på P3. Hun var tv-vært på de første sæsoner, da eSuperligaen blev vist på dansk tv, og hun har senest arbejdet som forfatter, manuskriptforfatter og podcastvært.

Få nyheder fra Kolding Netavis direkte i din indbakke. Tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Læs mere...

Biograf

Ny dansk ungdomskomedie

Offentliggjort for

den

Forfatter:

Som en af de første film i nyt komedieinitiativ, udsendt af Det Danske Filminstitut, står en flok unge nye skuespillere klar til at indtage dansk film med ungdomskomedien “Jomfruer fra rummet”.

Nordisk Film kan præsentere en ny ungdomskomedie, der kredser om sex og kærlighed blandt unge gymnasieelever.

“Jomfruer fra rummet” er en af de første film, der udkommer efter at have modtaget støtte fra Det Danske Filminstituts komedieinitiativ, der har fokus på originale komedier til unge.

Filmens instruktør Peter Molde-Amelung er begejstret for at være i gang med optagelserne:

– “Jomfruer fra rummet” handler om venskab, om at finde sin plads i verden og om det første knald – vigtige ingredienser i et hvert liv og helt klart værd at grine af. Komediens styrke er, at vi kan grine af de ting i livet, der er akavede og smertefulde. Og på den måde blive klogere på os selv og livet. “Jomfruer fra rummet” er en kæmpe fest af den slags, man ikke vil hjem fra. Jeg føler mig vanvittigt heldigt at få lov til at instruere et stærkt og talentfuldt cast med både unge og erfarne skuespillere – og en håndfuld gamle aliens, fortæller Peter Molde-Amelung i en pressemeddelelse.

Handlingen

Gymnasietiden er ved at være ovre for den generte Gustav og hans bedste ven Buller. De to outsidere tænker på sex – og taler hele tiden om det.

Drengenes liv ændres totalt, da et rumvæsen i skikkelse af en ung flot fyr ved navn Allan pludselig dumper ned fra himlen og flytter ind hos Gustav.

Uden at kende til Allans plan om at overtage jorden ved at forplante sig med flest mulige, danner Gustav og Buller et særligt venskab med ham.

Det går dog tids nok op for Gustav, Buller og Allan, at sex handler om meget mere end forplantning, og dén sandhed ændrer deres verden for altid.

Skuespillerne

I hovedrollen ses den generte outsider Gustav, der spilles af Albert Rosin Harson. Han fik sit gennembrud i TV2-julekalenderne Tinkas Juleeventyr og Tinka og Kongespillet, og som sidste år dansede på hele Danmarks dansegulv i Vild med Dans.

Milo Campanale, Tobias Maj Stelzner, Frederikke Sofie Faber og Zelma Lewerissa står i “Jomfruer fra rummet” for første gang foran kameraet i en spillefilm.

Som Gustavs bedste ven Buller ses Milo Campanale, der tidligere har haft roller i tv-serierne Stikker, Mit 50/50 Liv og snart er aktuel i Nisser på Netflix.

Model og influencer Zelma Lewerissa skal prøve kræfter med skuespillet som drømmepigen Barbara, og de dugfriske skuespillere Tobias Maj Stelzner og Frederikke Sofie Faber får i rollerne som rumvæsenet, forklædt som henholdsvis Allan i en toptrænet mandekrop, og som Fantasy forklædt i en velformet kvindekrop, deres debut på det store lærred.

Rundt om Albert Rosin Harson, Milo Campanale, Tobias Maj Stelzner, Frederikke Sofie Faber og Zelma Lewerissa kan publikum også glæde sig til at stifte bekendtskab med Peder Pedersen og Julie Agnete Vang som Gustavs pinlige forældre samt Lars Hjortshøj, Jesper Ole Feit, Helle Dolleris og Pernille Højmark i øvrige roller.

“Jomfruer fra rummet” får premiere i efteråret 2022.

Få nyheder fra Kolding Netavis direkte i din indbakke. Tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Læs mere...

Biograf

30 års “Krumme-jubilæum” fejres

Offentliggjort for

den

Forfatter:

Noah Storm Otto ses i titelrollen som Krumme, Esben Dalgaard som Krummefar, Iben Dorner som Krummemor, Maya Gonzalez som Stine og Herman Hakesberg som Grunk. Foto: Henrik Petit.

På 30 års jubilæet for fænomenet Krummerne, kan Regner Grasten Film og Nordisk Film Distribution endelig løfte sløret for den nye Krummerne-films trailer og et stjernespækket cast.

Castet består af Noah Storm Otto i titelrollen som Krumme, Esben Dalgaard som Krummefar, Iben Dorner som Krummemor, Susanne Heinrich som Fru Olsen, Jacob Haugaard som vicevært Svendsen og Ditte Hansen & Dejan Čukić som forbryderne.

Den første Krumme-film, der i 1991 trak 853.383 danskere i biograferne og efterfølgende er blevet en klassiker på TV og streaming, vender nu tilbage i et reboot med et helt nyt stjernecast, men også med en helt ny fortælling om den velkendte Familien Krumborg, som afsløres i filmens trailer.

Her ses holdet bag den nye film “Krummerne – Det er svært at være 11 år”. Foto: Henrik Petit.

Filmens producent Regner Grasten har ledt efter opskriften til at kunne genskabe nostalgien fra den første Krummerne-film:

Ser man Krummerne i dag, så handler den lige så meget om voksenproblemer, som om børneproblemer, og det er hele hemmeligheden. Her er en familie, alle gerne vil være medlem af. De er loyale og håndterer problemerne, og dem er der mange af, med et befriende humør. Den stemning er det nu lykkes at skabe med den nye Krummerne-film, og jeg glæder mig meget til at dele den med publikum, fortæller filmens producent, Regnar Grasten, i en pressemeddelelse.

“Krummerne – Det er svært at være 11 år” får premiere i landets biografer den 16. december.

Se traileren nedenunder…

Få nyheder fra Kolding Netavis direkte i din indbakke. Tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Læs mere...

Biograf

Udskyder premieren på filmen “Vildmænd”

Offentliggjort for

den

Forfatter:

Filmen "Vildmænd" skulle have haft premiere 11. november. Nu er premieredatoen udskudt. Foto: Rasmus Weng Karlsen.

Nordisk Film udskyder premieren på “Vildmænd”.

Nordisk Film har netop besluttet at udskyde premieren på den danske komedie “Vildmænd”.

-”På baggrund af den tragiske hændelse i går i Norge og i respekt for de pårørende, har vi i Nordisk Film truffet beslutning om at udskyde premieren på “Vildmænd”. Vi vil gerne understrege, at de ligheder der er mellem filmen og gårsdagens tragedie er helt tilfældige. Men vi vil gerne prioritere, at der bliver bedre tid til at bearbejde tragedien, før det bliver muligt for et dansk publikum at opleve filmen i biografen. Vi vil nu kigge på premierekalenderen og inden for de kommende dage lægge os fast på en ny premieredato, som derefter vil blive meldt ud, fortæller Market Director i Nordisk Film Distribution, Frederik Honore, i en pressemeddelelse.

“Vildmænd” handler om den danske familiefar Martin, der i sin flugt fra hamsterhjulet klæder sig ud og forsøger at leve som vildmand i de norske fjelde. På sin vej møder han en hashsmugler fra Danmark, og snart har de det norske politi, en smuglerbande og Martins kone i hælene. I rollerne ses Rasmus Bjerg, Zaki Youssef, Sofie Gråbøl, Marco Ilsø, Jonas Bergen og Bjørn Sundquist m.fl.

“Vildmænd” skulle have haft premiere i landets biografer den 11. november.

Få nyheder fra Kolding Netavis direkte i din indbakke. Tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Læs mere...

Bolig

Jussi Adler-Olsen sælger herskabsvilla med stor fortjeneste

Offentliggjort for

den

Forfatter:

Foto: Paulun Bolig.

Krimi-forfatteren bag Afdeling Q-romanerne, Jussi Adler-Olsen, har netop solgt sin store villa i Valby efter bare fem år som ejer af adressen.

Handlen har indbragt den succesfulde skribent intet mindre end 22,6 millioner kroner, hvilket er en anelse under udbudsprisen – men dog næsten dobbelt op i forhold til den pris, Jussi Adler-Olsen og fruen Hanne Adler-Olsen gav for villaen tilbage i 2016, skriver boligmediet Boliga.dk.

For fem år siden gav ægteparret nemlig ”bare” 12,5 millioner kroner for det lidt mere end 320 kvadratmeter store hus, der har mere end 100 år på bagen.

Denne gang blev huset udbudt til salg for 25 millioner kroner, og dermed har der altså været lidt at forhandle om, selvom adressen kun nåede at være udbudt offentligt til salg i tre måneders tid.

Dyrt i dyrt område

Adler-Olsen kan altså glæde sig over en gevinst på over ti millioner kroner på fem år – når der vel at mærke ikke tages højde for eventuelle forbedringer, parret har tilført huset.

Priserne på villaerne i Københavns Valby-bydel er da også generelt steget ganske betydeligt siden 2016. Den gang blev en villa-kvadratmeter solgt for en gennemsnitlig pris på lige knap 36.500 kroner – i år er en tilsvarende gået for næsten 51.700 kroner.

Det svarer ifølge oplysninger fra Boliga.dk til en prisstigning på 41,6 procent, og så placerer den pris også Valby indenfor landets top ti dyreste postnumre at købe hus i.

Jussi Adler-Olsen har skrevet flere bøger om den berømte Afdeling Q, der også er blevet filmatiseret med både Nikolaj Lie Kaas og Ulrich Thomsen i hovedrollen som Carl Mørck.

Seneste skud på krimistammen er den niende bog i serien, der udkommer i starten af november.

Få nyheder fra Kolding Netavis direkte i din indbakke. Tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Læs mere...

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Reklame

Tags

oktober 2021
M Ti O To F L S
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Populære artikler