”Rivegilde” af den hyggelige slags

Lørdag 16. Juni 2018 07:17 1850
Arrangementet, som byder på grønne tips & tricks samt hygge og havestemning, henvender sig til alle – med eller uden egen have – som interesserer sig for planter og blomster. Pressefoto. Arrangementet, som byder på grønne tips & tricks samt hygge og havestemning, henvender sig til alle – med eller uden egen have – som interesserer sig for planter og blomster. Pressefoto.

Grøn temadag med tips og tricks, hygge og havestemning.

Kolding Kommune inviterer til ”rivegilde” af den hyggelige slags på det grønne areal mellem Designskolen og Kolding Å i Kolding midtby. Arrangementet, som byder på grønne tips & tricks samt hygge og havestemning, henvender sig til alle – med eller uden egen have – som interesserer sig for planter og blomster.

- Med dette lille hygge-arrangement, placeret midt i byhaveforeningen ”6000 Planter”, håber vi, at flere får øjnene op for byhave-tanken, som stadig er meget ny i Kolding. Vi vil gerne hjælpe med at sætte nye byhaveprojekter i gang rundt i kommunen, og vi kan ovenikøbet tilbyde en lille sum penge til dem, der kunne have lyst til at gå i gang, fortæller tovholder på byhavepuljen Karin Raaby fra Kolding Kommune i en pressemeddelelse.

Ved tirsdagens møde kan du møde initiativtagerne til en nystartet haveforening i Lunderskov, som kikker forbi for at fortælle, hvordan det har været at komme i gang med både at rekruttere medlemmer, inddrage borgerne i lokalområdet og søge støtte via byhavepuljen.

Tips og tricks til haven

Udover info om byhaver og havepulje kan du få tips og tricks til køkkenhaven, lave sjov pileflet, få hjælp fra Repair Café til at gøre trætte havemøbler glade igen, tage spandevis af gratis kompost-orm med hjem, få idéer til at klimatilpasse egen baghave eller få hjælp til at lave en byhavekasse.

I sofahjørnet med genbrugssofaer fra RE:USE serveres kage, kaffe, te og saft. Det hele er gratis, men husk evt. en lille spand til en skovlfuld kompost-orm.

Det foregår tirsdag den 19. juni mellem klokken 15 og 18 ved Ågade i Kolding.

Tags