Kolding Netavis

Rilwan Hassan forlænger sin kontrakt

Elo Christoffersen
Elo Christoffersen

Rilwan Hassan og SønderjyskE Fodbold har forlænget samarbejdet med endnu to år, så den 28-årige offensivspiller nu er på kontrakt frem til sommeren 2022.

I sommer blev Rilwan Hassan hentet til SønderjyskE på en etårig kontrakt, og efter et halvt år i klubben er parterne blevet enige om at forlænge samarbejdet. Det oplyser SønderjyskE i en pressemeddelelse.

Rilwan Hassan har skrevet under på en forlængelse, så han nu er i klubben frem til sommeren 2022.

Sportschef Hans Jørgen Haysen glæder sig over, at det er lykkedes at forlænge med den 28-årige offensivspiller.

– Rilwan Hassan er stemplet ind i SønderjyskE fra dag ét. Han har været stamspiller i efteråret, hvor han er startet inde i samtlige Superligakampe, og derfor glæder det mig også, at vi hurtigt er blevet enige om en forlængelse af kontrakten.

– Han er startet godt og er en vigtig brik i vores offensiv, men jeg er sikker på, at han kan blive en endnu større profil på vores hold nu, hvor han har lært det hele at kende i vores klub. Han bidrog med mange aktioner til vores offensiv og oveni godt med assists i efteråret, og jeg er overbevist om, at der kommer mange flere afgørende aktioner fra hans fødder i løbet af foråret og de kommende sæsoner, siger Hans Jørgen Haysen.

Hassan: -En god klub

Det krævede ingen svære overvejelser for Rilwan Hassan at sætte sin signatur på kontraktforlængelsen.

– Jeg er først og fremmest meget glad for at være her. Jeg har det rigtig godt på og uden for banen. Jeg har nogle gode holdkammerater, og det er en god klub, hvor der er styr på tingene, siger Rilwan Hassan.

– Jeg føler, at jeg er kommet godt i gang, og nu vil jeg gerne fortsætte arbejdet og gøre det endnu bedre fremover. Klubben har ikke fået de point, vi havde håbet i løbet af efteråret, men jeg føler mig overbevist om, at vi nok skal få det vendt. Der bliver arbejdet godt med tingene, og jeg tror på, at vi går en god fremtid i møde, siger Rilwan Hassan.

Rilwan Hassan spillede 20 Superligakampe i efteråret og står noteret for fem assists.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel