Rema 1000 åbner ny butik i Kolding

Torsdag 19. November 2020 15:51 2157
Købmand Martin Olesen er klar til at åbne REMA 1000 i Kolding  Pressefoto. Købmand Martin Olesen er klar til at åbne REMA 1000 i Kolding Pressefoto.

Rema 1000 åbner endnu en butik i Kolding.

Discountkæden Rema 1000 åbner nu sin sjette butik i Kolding. Næste torsdag - den 26. november - åbner kæden en spritny butik på Vejlevej 259 i Kolding.

Det er købmand Martin Olesen, der skal stå for den nye butik. Den 34-årige købmand har en lang karriere inden for dagligvarehandel bag sig, og kan til foråret fejre 10-års jubilæum i Rema 1000. De seneste knap fem år har Martin Olesen været købmand i Rema 1000 Billund og inden da har han blandt andet været souschef i to andre Rema 1000-butikker i henholdsvis Horsens og Bredballe ved Vejle. Sideløbende med sit arbejde som souschef i de to butikker uddannede Martin Olesen sig på Rema 1000s interne talentuddannelse.

For Martin Olesen er det en stor glæde at få lov til at åbne en helt ny butik og være med til at forme den i samarbejde med hele holdet af medarbejdere i butikken fra dag ét:

- Jeg ser rigtig meget frem til at åbne en helt ny, stor og virkelig flot REMA 1000 i Kolding. Det er noget helt specielt at få lov til at være med fra begyndelsen omkring åbningen af en butik, og derfor glæder både mine medarbejdere og jeg os helt vildt til at byde kunderne velkommen, siger Martin Olesen i en pressemeddelelse.

Han har tidligere arbejdet i Kolding og nu glæder sig til at vende tilbage til en dagligdag her i byen.

Kunden i centrum

Rema 1000 er en værdidrevet virksomhed med kunden i centrum, og for Martin Olesen og hele hans hold af medarbejdere er der også fokus på altid at give kunderne den bedst mulige service:

- For mig er det vigtigt, at det altid er en god oplevelse for kunderne at handle hos os, og derfor vil vi have særligt fokus på høj kundeservice og en god stemning i butikken. Samtidig er det også vigtigt for os altid at have friske varer på hylderne og sørge for, at kunderne ikke går forgæves efter varer fra for eksempel vores ugentlige avis, fortæller Martin Olesen.

Privat bor Martin Olesen i Billund med sin kæreste Mette, som også arbejder i Kolding. Parret har sat deres hus til salg med henblik på at flytte tættere på den nye butik og deres familier.

Rema 1000 findes i dag på Seestvej, Vonsildvej, Kløvervej og Gefionvej samt i Sydbanegade. Desuden er der også en Rema 1000 i Nr. Bjert.

Tags