Rejsegilde på Madpakkehuset

Tirsdag 02. Juli 2019 18:56 550
Bestyrelsesformand for Landbomuseet Kolding Otto Krogh holder tale for alle de fremmødte ved rejsegildet på Madpakkehuset. Foto: Landbomuseet Kolding. Bestyrelsesformand for Landbomuseet Kolding Otto Krogh holder tale for alle de fremmødte ved rejsegildet på Madpakkehuset. Foto: Landbomuseet Kolding.

Tirsdag var der rejsegilde på Madpakkehuset.

Tirsdag kunne man få den traditionelle landbokaffe hos Landbomuseet Kolding.

Bagefter var der rejsegilde på Madpakkehuset, der er et nyt tiltag på Landbomuseet Kolding. Det bliver placeret lige foran indgangen til Tumleskoven.

Bestyrelsesformand Otto Krogh holdt en tale til rejsegildet. Han takkede de dygtige frivillige, som havde støbt fundament til de kraftige træpiller, og samtidig fået pillerne og spirene rejst, så det i dag kunne lade sig gøre at fejre rejsegilde.

Det færdige resultat skal blive et 10 meter langt overdækket madpakkehus, hvor man kan sidde og nyde sin medbragte mad i tørvejr.

Landsbypuljen har givet et beløb så opførelsen har kunnet lade sig praktisere. Madpakkehuset,  møbleret med bord/bænksæt, skal nok blive et populært samlingssted på Landbomuseet Kolding.

- Lige så snart Madpakkehuset har fået tag på, glæder vi os til, at I kommer og benytter det, fortæller Otto Krogh i en pressemeddelelse.