Kolding Netavis

Q8 åbner lynladere i Bramdrupdam

Q8 i Bramdrupdam har fået tre lynladere til el-biler. Pressefoto.

Tirsdag åbnede Q8 på Vejlevej i Bramdrupdam tre lynladere med mulighed for kortbetaling og uden abonnement.

Der kommer flere og flere elbiler på de danske veje, og udviklingen fortsætter. For at gøre det lettere at vælge elbilen, opsætter Q8 frem mod 2026 lynladere på alle deres bemandede servicestationer. Og nu åbner de første lynladere i Kolding på Bramdrupdam-stationen.

Tirsdag blev de nye lynladere åbnet i Bramdrupdam. Dermed bliver det nemmere at lade, når de tre lynladere på Vejlevej 355 med i alt seks ladepunkter officielt nu er åbnet.

Stationen er en del af et hastigt voksende netværk. I 2022 planlægger Q8 at udvide netværket af lynladere i Danmark med minimum 25 stationer og 136 ladepunkter. Kolding ligger ifølge en opgørelse fra Transportministeriet nummer 45 ud af 95 kommuner på antal ladere pr. indbygger. Og det er svært at følge med efterspørgslen på ladere.

-Vi ligger i et område, hvor der er et stigende antal elbiler på vejene fra både fastboende og sommerhusgæster. Derfor er vi også rigtig glade for, at vi er blevet en del af år ét af udrulningen, så vi kan tilbyde den fulde pakke til vores kunder, fortæller Sean Egeskov, forretningschef hos Q8 i Bramdrupdam.

Tagget med: ,
Del denne artikel