Forbind med os

TV

Populær dansk realityserie holder pause

Offentliggjort for

den

Familien fra Bryggen holder pause på ubestemt tid
Familien fra Bryggen holder pause på ubestemt tid. Foto: Nent Group.
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Familien fra Bryggen holder pause på ubestemt tid.

Når sidste afsnit af sæson 19 af ’Familien fra Bryggen’ kan ses på Viaplay på torsdag, er det ikke bare sidste afsnit af denne sæson, men sidste afsnit inden det populære format holder en pause på ubestemt tid.

Vi har været med dem i gode, men også i de svære tider; i 19 sæsoner i løbet af de seneste godt 10 år har Familien fra Bryggen inviteret os indenfor i deres liv, hvor de ærligt og åbenhjertigt har delt opture og nedture med seerne på Viaplay og TV3.

Pause på ubestemt tid

Og nu har familien brug for en pause fra formatet, som efterhånden har været en fast del af deres hverdag i de sidste mange år.

Det betyder, at Familien fra Bryggen holder pause på ubestemt tid.

-Jeg har elsket hvert et sekund af de 10 år, vi har optaget Familien fra Bryggen. Vi har grinet rigtig meget; vi har taget pis på hinanden, vi har også grædt – i det hele taget har vi underholdt, mens vi på samme tid har levet vores liv. Det har været mig en ære, og jeg er fuld af taknemlighed over for vores mange trofaste seere, som har fulgt os i tykt og tyndt. Vi har brug for en pause nu; det er ikke uden konflikter at optage sammen som en familie i 10 år, og vi har brug for ‘os tid’ nu. Så, absolut med en klump i halsen, siger jeg tak for denne gang, siger Linse Kessler i en pressemeddelelse.

Også Stephanie ser tilbage på tiden med Familien fra Bryggen med et smil:

-I knap 10 år har hele Danmark kunne følge mig og min ret store udvikling helt tæt på. Jeg er gået fra at være en små-forvirret (forvokset) teenager uden styr på noget som helst, til en voksen kvinde med styr på mit liv, 2 børn, som er gift med en mand jeg elsker. Seerne har været med under de største begivenheder i mit liv; da jeg fandt mit livs kærlighed Cengiz; da han gik på knæ for mig, og da vi sagde vores store “ja” til hinanden (2 gange endda!). Seerne har fulgt mig i begge mine graviditeter og op mod fødslen af begge mine børn, samt da jeg mistede min mormor, der efterlod mig i mit livs største sorg. Vi har grint, vi har grædt, og jeg er umådeligt stolt af at have lavet intet mindre end 19 sæsoner af vores eget tv-program. Det er jo for fanden kæmpestort, og jeg har en ydmyghed uden lige for det faktum. Jeg fortryder intet! Familien fra Bryggen har, og vil altid have, en kæmpe plads i mit hjerte. Derfor kan jeg med oprejst pande og ro i sindet sige, at jeg glæder mig til, at vi nu har besluttet at trække stikket for en stund, så vi kan fokusere på os som familie. Der er ingen tvivl om, at dét har vi brug for lige nu. Så jeg vil ikke sige farvel, men i stedet på snarligt gensyn. Jeg elsker den kærlighed der følger med vores tv-program, og jeg vil altid være taknemmelig for TV3, Metronome og absolut ikke mindst alle vores dejlige seere. Hold kæft jeg elsker at lave fjerner til jer – vi ses snart igen!, siger Stephanie.

Et bryllup, et sidste farvel til familiens elskede Mopper, forelskelser, to nye familiemedlemmer – og meget, meget mere. ’Familien fra Bryggen’ har i sandhed lukket seerne ind.

Og måske er det netop det enormt ærlige indblik i deres liv, som har givet Linse, Stephanie, Didde og Cengiz den stjernestatus, de har i dag, hvor fanbasen tæller både de yngste, men bestemt også de ældste.

-Familien fra Bryggen er et format, vi er enormt glade for og stolte af, og vi vil gerne sige tak til Linse, Stephanie, Cengiz, Didde – og alle andre medvirkende – for 19 helt uforglemmelige sæsoner. Vi ved, at ’Familien fra Bryggen’ er elsket af utrolig mange af vores seere på Viaplay og TV3, og vi er slet ikke i tvivl om, at formatet vil blive savnet af rigtig mange. Vi har naturligvis fuld forståelse for, at familien nu har udtrykt ønske om en pause fra formatet, og vi ser allerede enormt meget frem til, at vi har dem tilbage på Viaplay og TV3 igen. Og der går heldigvis ikke så længe, for vi er allerede i fuld gang med nye, spændende projekter med familien, som snart kommer på skærmen, siger Kenneth Kristensen, programchef hos NENT Group.

Didde, der har været med i alle 19 sæsoner, bor til daglig i Vamdrup.

Det sidste afsnit af “Familien fra Bryggen” sendes torsdag den 27. maj klokken 20 på TV3.

Få nyheder fra Kolding Netavis direkte i din indbakke. Tilmeld dig vores nyhedsbrev.

TV

Camilla Martin stopper efter 14 år: Det skal hun lave…

Offentliggjort for

den

Forfatter:

Camilla Martin starter 1. september i sit nye job hos TV2. Foto: NENT Group.
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Efter 14 års ansættelse stopper Camilla Martin som vært på TV3 Sport og Viaplay. Dækningen af EM-slutrunden blev således Camilla Martins sidste opgave for TV3 Sport og Viaplay.

Efter sin aktive karriere var Camilla Martin forbi radiomediet, inden hun i 2007 blev ansat som vært på Danmarks længst levende fodboldmagasin, Onside. Gennem årene har hun dækket både Superliga, Premier League, fightsport, landshold og meget andet. Hun har dannet værtspar med blandt andre Jakob Kjeldbjerg, Peter Palshøj, Joachim Boldsen og mange andre gennem årene.

Den 1. september begynder Camilla Martin i sit nye job på TV2, og hun takker TV3 Sport og Viaplay for de 14 års samarbejde.

-Jeg har haft 14 fantastiske år på TV3 Sport med dejlige kolleger. Jeg skylder dem hele min TV-opdragelse og måde at gå til TV-mediet på. Jeg tager masser af gode minder med mig fra huset, og fra alle de rettigheder jeg har været med til at dække, lyder det fra Camilla Martin i en pressemeddelelse.

TV3 Sport og Viaplay vil nu kigge på, hvem der fremover skal løse Camilla Martins opgaver, og sportschef Kim Mikkelsen siger:

-Camilla Martin har været en fantastisk ambassadør for NENT Group og en skattet kollega. Vi er glade for at have haft hende på holdet, og vi ønsker hende held og lykke med de fremtidige opgaver. Camilla efterlader et stærkt indtryk, men også en redaktion med masser af stærke kolleger, som kan løfte hendes opgaver. Nu går vi i gang med at se på, hvordan vi lægger puslespillet efter Camilla.

Få nyheder fra Kolding Netavis direkte i din indbakke. Tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Læs mere...

TV

Kevin Magnussen bliver en del af Formel 1-dækningen

Offentliggjort for

den

Forfatter:

Kevin Magnussen bliver en del af Formel 1-dækningen på Viaplay. Foto: NENT Group.
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Den tidligere Formel 1-kører kommer til at supplere Viaplays Formel 1-dækning med sin unikke indsigt og store erfaring fra sin mangeårige karriere i Formel 1.

Magnussen fortsætter sin karriere som racerkører sideløbende med sin ekspertrolle på Viaplay, og han er første gang med i studiet den 18. juli fra Silverstone.

-Jeg glæder mig rigtig meget til at blive en del af TV3 sports dygtige Formel 1-redaktion, hvor jeg med min baggrund vil forsøge at give seerne en oplevelse af at komme helt tæt på tankerne hos teams og kørere. Jeg har selv kørt på de fleste af banerne og ser eksempelvis frem til at kunne fortælle om de små, afgørende detaljer, som kørerne fokuserer på. Og så bliver det en sjov og underholdende udfordring at skulle formidle min egen passion på en måde, så seerne får mest muligt ud af det, siger Kevin Magnussen i en pressemeddelelse.

Kevin Magnussen kommer til at tage plads ved siden af Nicolas Kiesa i Viaplays F1-studie, og der er nok at tage fat i for eksperterne i denne sæson. Max Verstappen har indtil videre kørt en flot sæson, mens Hamilton og Mercedes har haft ukarakteristiske udfordringer og kæmper hårdt for at holde trit med Red Bull i toppen af VM. Og der venter stadig en lang sæson forude. Sæsonen afsluttes nemlig først i Abu Dhabi den 5. december.

-Kevin er en stor personlighed, som altid har haft meget på hjerte. Han brænder for motorsport, og det er svært ikke at være meget glad for, at han nu tilslutter sig vores i forvejen meget kompetente hold. Med F1 frisk i erindringen kan han bidrage med egne erfaringer, som jeg er sikker på, bliver særdeles interessante for vores seere og brugere, fastslår NENT Groups sportschef, Kim Mikkelsen.

Hele Formel 1-sæsonen sendes på TV3 sportskanaler og på Viaplay.

Få nyheder fra Kolding Netavis direkte i din indbakke. Tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Læs mere...

TV

Ny dansk serie har 22-årig kvindelig komiker i front

Offentliggjort for

den

Forfatter:

Sofie Jo Kaufmanas som Pernille, Ida Marie Nielsen som Molly, Eva Jin som Stina, Mathilde Passer som Trine og Magnus Haugaard som Bjørn i ’Klemt’ fra 2021. Foto: Christian Torp / TV 2.
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

TV 2 Zulu og TV 2 Play lancerer endnu en ny dansk serie, der får den 22-årige komiker, Eva Jin, i hovedrollen.

“Klemt”. Det er titlen på en ny dansk serie, som TV 2 Zulu og TV 2 Play lancerer senere her i juli måned.

Komedieserien får 22-årige Eva Jin i hovedrollen. Hun har optrådt med standup siden 2018, og karrieren tog for alvor fart efter hendes optræden ved “Zulu Comedy Galla” i 2020. Med sin fantastiske, skæve timing og helt egen stil lagde hun salen ned og kom på alles læber.

Siden har hun blandt andet medvirket i Radio24syvs satireserie ’Livets vand’, været en del af satirepodcasten ’R8DIO’ og senest medvirket i DR2-komedieserien ’Guru’.

Det oplyser TV 2 i en pressemeddelelse.

Drømmer om at få sit eget tv-show

I “Klemt” spiller Eva Jin hovedrollen som Stina, der arbejder som tv-vært på det populære børneprogram ’7-9-13’. Stinas interesse for og viden om børn er dog mildest talt minimal. Hun drømmer i stedet om at få sit eget tv-show, hvor hun selv kan sætte dagsordenen og invitere de gæster, hun har lyst til.

I sin stræben efter at realisere sin drøm gør Stina alt, hvad hun bliver bedt om. På jobbet jagter hun sin instruktør Bjørns (Magnus Haugaard) anerkendelse, men det er svært at blive taget alvorligt, når stylist og makeupartist Pernille (Sofie Jo Kaufmanas) iklæder hende fjollede kostumer, og Stina konstant føler sig til grin.

Det samme gælder privat, når hendes rodløse og bedste veninde Molly (Ida Marie Nielsen) og deres lidt ældre og meget ordentlige roommate Trine (Mathilde Passer) trækker Stina i hver deres retning. Det ender derfor ofte med, at Stina kommer i klemme i den ene akavede situation efter den anden.

Det gælder selvfølgelig også, når hun tilfældigvis møder diverse kendisser som tv-værten Lene Beier, rapperen Branco og skuespillerne Robert Hansen, Jonathan Harboe, Anne Sofie Espersen og Elias Munk. Måske de kan give hendes karriere et skub i den rigtige retning?

Voksenlivets dilemmaer presser sig på, og Stina er først ved at lære at mærke efter, hvad der er rigtigt for hende. Måske lykkes det for hende at blive vært for sit eget tv-show? Måske bliver hun atter engang klemt?

Komedieserien ’Klemt’ er på i alt seks afsnit, der på humoristisk vis skildrer alternativ børneopdragelse, falsk graviditet, kriminelle vennetjenester og meget mere.

“Klemt” har premiere søndag den 18. juli på TV 2 Play og mandag den 19. juli på TV 2 Zulu.

Få nyheder fra Kolding Netavis direkte i din indbakke. Tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Læs mere...

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Seneste

Reklame

Tags

juli 2021
M Ti O To F L S
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

Populære artikler