The Burger Concept fortsætter deres væksteventyr.
Brødrene Jakobsen har længe succesfuldt solgt burgers til fordelagtige priser, og har ikke tænkt sig at lade restriktioner og corona stoppe deres fremadstormende ekspansion! Derfor står burgerbrødrene snart klar til at åbne deres restaurant nummer seks i Kolding Storcenter.
Der bores og males på højtryk for at blive klar til åbningen af The Burger Concepts nyeste restaurant, som åbner i de gamle Marcus lokaler i lilla gade i Kolding Storcenter. Og forventningerne til restauranten er høje hos brødre duoen, som sælger deres burger og fries fra 39 kr.
– Vi er ekstremt stolte over at kunne præsentere et lejemål med så attraktiv en placering, som Kolding Storcenter er! Det vidner netop om, hvor stor efterspørgslen efter vores koncept og produkt er, siger Simon Franck i en pressemeddelelse.
Kolding må vente med 100 gratis burgere
– Vi plejer selvfølgelig at have vores åbningstilbud med 100 gratis burgere. Det dropper vi denne gang, for at undgå at have for mange mennesker samlet på ét sted. Det er selvfølgelig super ærgerligt, men vi er selvfølgelig også nødt til at tage vores forbehold for den situation, som vi befinder os i, fortæller brødrene, som alligevel glæder sig som små børn til åbningen af den nye restaurant.
– Vi glæder os selvfølgelig alligevel – ingen tvivl der! Det er altid fedt at være med i processen fra at se de første tegninger og lejemålet, til at restauranten og personalet bare står klar til at tage imod de første gæster.
Selvom der ikke er 100 gratis burgere, lover brødrene selvfølgelig et brag af en fest alligevel med dj, konkurrencer og selvfølgelig deres burger og fries til 39 kr. Burgerkæden forventer at åbne i slutningen af november, hvor datoen snart offentliggøres på kædens Facebookside.
Ekspansion midt i corona
Når man spørg brødrene om, hvordan de tør ekspanderer i en tid, hvor specielt restaurationsbranchen er hårdt præget af corona, er brødrenes svar.
Midt i en tid, hvor alle holder vejret og trækker i håndbremsen, så tør vi træde ud på det ‘dybe vand’ og ansætte flere folk og åbne flere restauranter” fortæller Simon Franck som sammen med sin storebror Morten Franck ligeledes har udvidet kædens organisation.
– Vi har også ansat flere personer i vores organisation, således vi har uddelegeret flere opgaver til personer med de rette kompetencer. Vi har ligeledes også flyttet vores hovedkontor til midten af gågaden i Aarhus, fortæller brødrene, som indenfor de seneste fem måneder har ansat en distriktschef, en åbnings- og udviklingsansvarlig, en marketingsansvarlig samt en deltids grafiker.
Med en attraktiv placering i flere af Danmarks centre, er konceptet siden sin begyndelse i Egå blevet taget rigtig godt i mod, og brødrene forventer også at åbne en restaurant mere inden udgangen af 2020.