Politiet søger hjælp: Mand opsøgte børn på en legeplads

Elo Christoffersen
Elo Christoffersen 1 oktober 2021
Opdateret 01/10/21 18:56
To mindreårige børn blev kontaktet af en mand, der opfordrede dem til at forlade legepladsen og komme ud på fortovet til sig. Foto: Elo Christoffersen (Arkivfoto)

En 30 – 35 årig mand kontaktede to mindreårige børn på en legeplads og opfordrede dem til at komme ud på fortovet til sig. De to børn tog dog ikke imod opfordringen.

Syd- og Sønderjyllands Politi håber på hjælp fra borgerne i forbindelse med efterforskningen af en hændelse på legepladsen, der tilhører Gråsten Skoles skolefritidsordning, Degnevænget i Gråsten.

Hændelsen fandt sted tirsdag den 28. september klokken 14.00.

Her blev to mindreårige børn kontaktet af en mand, der opfordrede dem til at forlade legepladsen og komme ud på fortovet til sig.

De to børn tog dog ikke imod opfordringen.

Signalement

Signalement af manden, der henvendte sig til børnene:

• Mand
• 30 – 35 år
• Mørk hud
• Cirka 165 – 170 centimeter høj
• Iført blå sixpence (flad, blød kasket) og grøn jakke

Forhøringer

Syd- og Sønderjyllands Politi efterforsker sagen og gennemfører blandt andet forhøringer, hvor betjente kontakter borgere i området for at få oplysninger, der kan være af gavn for efterforskningen.

Politiet håber desuden at komme i kontakt med borgere, der var i nærheden af legepladsen, da manden opsøgte børnene, eller som genkender manden ud fra signalementet. De kan kontakte Servicecentret på telefon 1-1-4.

Der er på nuværende tidspunkt intet, som viser, at manden har villet gøre børnene noget ondt, men omvendt skaber en sådan hændelse naturligvis bekymring. Og vi opfordrer derfor også personen til selv at kontakte politiet for at få talt hændelsesforløbet igennem.

Ikke sammenhæng med anden sag

Syd- og Sønderjyllands Politi efterforsker desuden fortsat en anmeldelse om blufærdighedskrænkelse for nyligt mod en 15-årig pige i Gråsten.

Politiet ser umiddelbart ikke nogen sammenhæng mellem de to hændelser, men på baggrund af anmeldelserne har vi besluttet at øge den tryghedsskabende patruljering i Gråsten.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel