Connect with us

112

Politiet: Ingen sammenhæng mellem brande

Offentliggjort for

den

En mand fra Litauen indebrændte i en campingvogn på Merkurvej i Kolding. Foto: BlumePress (Arkivfoto)
En mand fra Litauen indebrændte i en campingvogn på Merkurvej i Kolding. Foto: BlumePress (Arkivfoto)

Der har i løbet af december og januar være nogle brande i Fredericia/Kolding-området og efterforskningerne viser, at der ikke er sammenhæng mellem dem.

I weekenden har der været være to brande i Fredericia-området – i en villa i Taulov og i en kælderskakt i en etageejendom i Fredericia. Forud for det har Sydøstjyllands Politi efterforsket én brand i november og to i december 2021 i den sydlige del af politikredsen.

Om sagerne oplyser vicepolitiinspektør Torben Simonsen fra Efterforskningscenter Syd:

-Der kan være mange årsager til, at en brand opstår. Det kan eksempelvis være uheld som rygning i sengen eller lignende, eller branden kan være påsat og dermed et strafbart forhold. Det står nu klart, at der ikke er noget belæg for at antage, at de nævnte brande alle skulle være påsatte brande eller har samme gerningsmand. De seneste to brande fra weekenden er under efterforskning og det er dog derfor for tidligt at sige noget endeligt om, hvordan de er opstået.

To brande på samme vej i Taulov

Om de forudgående brande kan det nu oplyses, at branden den 28. november 2021 i en villa på Højdedraget 34, Taulov i Fredericia, hvor en person omkom – den 83-årige mandlige beboer på adressen – efter det fremkomne ikke drejer sig om en forbrydelse. Brandårsagen er ikke endeligt fastlagt, men der er ikke spor eller tegn på en strafbar handling.

Den 12. december 2021 opstod der brand i en villa på Højdedraget 10B, Taulov i Fredericia. Én person indebrændte – der er her tale om den kvindelige beboer. Brandårsagen er formentlig efter efterforskningen rygning i sengen.

49-årig mand indebrændte i campingvogn i Kolding

Den 27. december 2021 opstod der brand i en campingvogn på Merkurvej i Kolding. En person indebrændte og en større efterforskning blev iværksat. Afdøde er formentlig ejeren af campingvognen, en 49-årig mand fra Litauen. Der er formentligt tale om, at han er død som følge af kulilteforgiftning. Der er ingen tegn på, at der er sket en forbrydelse.

Vedrørende de to seneste brande er efterforskningerne igangværende, og derfor kan Sydøstjyllands Politi på nuværende tidspunkt ikke dele nye detaljer eller oplysninger om de enkelte hændelser med offentligheden.

Få nyheder fra Kolding Netavis direkte i din indbakke. Tilmeld dig vores nyhedsbrev.

112

Brand i skur

Offentliggjort for

den

Forfatter:

Foto: BlumePress (Arkivfoto)

Søndag eftermiddag gik der ild i et skur i Kolding.

Trekantbrand, station Kolding, rykkede søndag klokken 14 ud til en brand i et skur på Lindealle i Kolding.

-Der var kommet noget fra en brændeovn i affaldsbeholderen. Der har formentlig været gløder tilbage heri og det har startet en brand i affaldsbeholderen, fortæller indsatsleder hos Trekantbrand, Arne Christensen, til Kolding Netavis.

Der skete mindre skader på skur og et hegn.

Få nyheder fra Kolding Netavis direkte i din indbakke. Tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Læs mere...

112

Landbrugsmaskine væltede: 4.000 liter kemikalier løb ud

Offentliggjort for

den

Forfatter:

Trekantbrand og miljøvagten hos Kolding Kommune fik styr på situationen.

Søndag ved 11.45-tiden blev Trekantbrand, station Kolding, kaldt ud til en melding om et større kemikalieuheld på Nr. Stenderupvej mellem Nr. Stenderup og Møsvrå.

-En marksprøjte, der var hægtet efter en traktor, var væltet. Der løb omkring 4.000 liter kemikalier ud. Miljøvagten fra Kolding Kommune blev tilkaldt. Heldigvis var der ingen fare for vandløb, kloak eller andet. Der skulle graves lidt jord af en mark, fortæller indsatsleder hos Trekantbrand, Arne Christensen, til Kolding Netavis.

Der blev ryddet op på stedet og marksprøjten kom på ret køl igen.

Se billederne nedenunder...

Få nyheder fra Kolding Netavis direkte i din indbakke. Tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Læs mere...

112

Bilist og cyklist endte i stort skænderi

Offentliggjort for

den

Forfatter:

Foto: Elo Christoffersen (Arkivfoto)

Politiet måtte en tur til stedet, hvor der så blev uddelt en sigtelse til begge parter.

Fredag ved 17.30-tiden kom en 51-årig bilist og en 59-årig mandlig i skænderi med hinanden på Lyshøj Allé i Strandhuse. Skænderiet startede om, hvordan man tér sig i trafikken.

Ved Fjordvej blev parterne så højtråbende og udfarende, at politiet blev alarmeret.

-De var lige gode om det. Så de blev begge sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen – og sendt i hver sin retning, fortæller vagtchef hos Sydøstjyllands Politi, Jesper Duus, til Kolding Netavis.

Få nyheder fra Kolding Netavis direkte i din indbakke. Tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Læs mere...

112

22-årig kvinde død: Blev fundet hårdt kvæstet

Offentliggjort for

den

Forfatter:

Politiet var torsdag eftermiddag tilstede på Violvej i Kolding. Privatfoto.

Sydøstjyllands Politi efterforsker en 22-årig kvindes død på Violvej i Kolding.

Sydøstjyllands Politi modtog torsdag kl. 12.30 en anmeldelse om en hårdt kvæstet 22-årig kvinde på Violvej i Kolding. Den 22-årige kvinde, der er fra Kolding, blev fundet med alvorlige læsioner i overkroppen, og på sygehuset afgik hun senere torsdag eftermiddag ved døden, oplyser Sydøstjyllands Politi.

Flere patruljer blev straks efter anmeldelsen sendt til adressen, hvor Sydøstjyllands Politi iværksatte en omfattende efterforskning. Området blev afspærret, og efterforskere, teknikere og hunde gennemsøgte området med henblik på at indsamle spor.

Indledende afhøring af vidner blev også gennemført og retslægelige undersøgelser til brug for efterforskningen er iværksat.

Varetægtsfængslet

En 30-årig mand og en 29-årig kvinde fra Kolding, der var til stede, da den 22-årige kvinde blev fundet, blev anholdt kort efter politiets ankomst til adressen. Omstændigheder ved dødsfaldet gør, at de begge sigtes for drab. De blev fremstillet i grundlovsforhør fredag formiddag ved retten i Kolding. De blev begge varetægtsfængslet i 14 dage. De kærede ikke afgørelsen.

Det er politiets opfattelse, at den afdøde kvinde, den 30-årige mand og 29-årige kvinde kendte hinanden i forvejen.

Sydøstjyllands Politi fortsætter nu efterforskningen for bl.a. at klarlægge hændelsesforløbet, der førte til den 22-årige kvindes død, og den afdøde bliver obduceret.

De pårørende til den 22-årige kvinde er blevet underrettet.

Af hensyn til den efterforskning, der aktuelt er i gang, kan Sydøstjyllands Politi endnu ikke dele yderligere oplysninger med offentligheden.

Få nyheder fra Kolding Netavis direkte i din indbakke. Tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Læs mere...

112

Politiet undersøger mistænkeligt forhold

Offentliggjort for

den

Forfatter:

Torsdag eftermiddag var politiet tilstede på Violvej i Kolding.

Flere politibetjente samt politihunde var torsdag eftermiddag tilstede i boligområdet på Violvej, hvor et område var afspærret.

Sydøstjyllands Politi er sparsomme med oplysninger i sagen, men oplyser at man undersøger “et mistænkeligt forhold”. Hvad det dækker over vides ikke.

Kolding Netavis følger sagen…

Se billederne nedenunder…

Få nyheder fra Kolding Netavis direkte i din indbakke. Tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Læs mere...

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Derfor kørte Trekantbrand…

Tags

maj 2022
M Ti O To F L S
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Populære artikler