Politiet beder om hjælp i grov røverisag

Elo Christoffersen
Elo Christoffersen
Der var et stort politiopbud efter røveriet i Fredericia. Foto: Elo Christoffersen (Arkivfoto)

Hjælp politiet med at opklare røveri i Fredericia i december.

Var du i Fredericia midtby den 27. december omkring klokken 17-17.30, så kan du have set eller hørt noget, som kan hjælpe Sydøstjyllands Politi med at opklare et røveri, der blev begået mod Telia-butikken på Danmarksgade 4 omkring klokken 17.20. Måske var du i byen for at bytte julegaver og har enten inden eller efter røveriet set de fire mænd, som begik røveriet.

– Det er vores håb, at der sidder borgere med oplysninger, som vi kan bruge i vores videre efterforskning, siger vicepolitiinspektør Frede Nissen fra Sydøstjyllands Politi i en pressemeddelelse og fortsætter:

– Blandt andet kunne vi godt tænke os at tale med den kunde, som indfandt sig i Telia-butikken klokken 17.26, og som under røveriet blev ’vist ud’ af gerningsmændene. Vi vil også gerne tale med borgere, der fx kan have set de fire gerningsmænd komme kørende i en bil eller komme gående med den kasse, som de forsvandt med tyvekosterne i, eller som har andre oplysninger i sagen. Ved du noget, så kontakt os via 114.

{facebook}https://www.facebook.com/koldingnetavis/videos/1015954008787903{/facebook}

Beskrivelse af røveriet

Fire formodede udenlandske mænd henvender sig omkring 17.20 i Telia-butikken på Danmarksgade 4 i Fredericia, hvor de med trusler og med vold begår røveriet. Blandt andet bliver to af butikkens ekspedienter bundet og holdt fast. Røverne har ikke synligt vist våben under røveriet.

De fire mænd talte gebrokken engelsk, og internt talte de også et andet uidentificeret sprog med hinanden.

Gerningsmændenes udbytte var primært flere mobiltelefoner af de nyeste modeller inden for iPhone og Samsung og et Apple Watch. De puttede de stjålne effekter i en sort/hvid rygsæk, i plastikposer og i en større (ca. 30×80 cm) papkasse med påskriften ’ARRIS’.

De fire mænd flygtede til fods fra Danmarksgade 4 mod Vester Voldgade i Fredericia.

Signalement af gerningsmændene

A. En mand på ca. 25-30 år, som er slank af bygning og ca. 175 cm høj. Han var iført en blålig jakke med skrålukning, mørke bukser og en mørk/sort strikhue med lyse striber på tværs
Manden var ikke maskeret.

B. En mand på ca. 25-35 år, som er almindelig af bygning og 170-175 cm høj. Han var iført en mørk kasket og en mørk jakke, og han var maskeret.

C. En mand på ca. 30 år, der er almindelig af bygning og ca. 175-180 cm høj. Han havde mørkt fuldskæg og var iført en sort/mørk stor jakke med lys hættetrøje under. Herudover havde han lyse cowboybukser på, der var flossede ved knæ/lår og mørke sko med lyse bunde. Manden var ikke maskeret.

D. En mand på ca. 30-35 år, der er almindelig af bygning og ca. 175-180 cm høj. Han havde mørkt kort fuldskæg, og han var iført en mørk hættetrøje og en mørk kasket, sorte joggingbukser med et hvidt Nike-logo og sportsko med et hvidt Nike-logo. Manden var ikke maskeret.

Af efterforskningsmæssige grunde valgte Sydøstjyllands Politi ikke at efterlyse gerningsmændene lige efter røveriet. Efterforskningen er nu nået så langt, at Sydøstjyllands Politi kan anmode offentligheden om hjælp. Har du oplysninger i sagen, som kan hjælpe Sydøstjyllands Politi nærmere en opklaring, så kontakt politiet på 114.

Se billederne af gerningsmændene nedenunder…

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med: ,
Del denne artikel
Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *