Kolding Netavis

Plantemarked i pinsen

Foto: Geografisk Have.

Nye som vante stadeholdere er parat med unikke planter på Plantemarkedet i Geografisk Have den 27. og 28. maj.

Du kan også gå på jagt efter lækkert kunsthåndværk og delikatesser.

Boder fra Danmark og udlandet

Igen i år deltager flere udenlandske stadeholdere, så medbring en portion Euros, da de udenlandske stadeholdere typisk ikke modtager Mobilepay.

Som noget nyt har Geografisk Have en stand i år. To ældre planteskoleejere, Arne Vagn Jakobsen og Anne Marie Lund Pedersen fra Lønbæk, har desværre ikke kræfter til at deltage i Plantemarkedet og derfor har Geografisk Have opkøbt en god portion specielle træer og buske hos dem. De sælger planterne videre til havens gæster, som får chancen for at gøre en god handel.

Det er en god idé, at have en trækvogn, trolley eller andet med, som man kan fragte alle indkøbene i.

Planteauktion

Geografisk Haves Venner, som oprindeligt fik startet Plantemarkedet, yder en uvurderlig indsats både før, under og efter Plantemarkedet.

Den mest populære aktivitet er nok den legendariske Planteauktion, som en lang række Planteskoler i landet har doneret planter til. Det er Planteskoler, der ikke selv har tid til at have en bod, men gerne støtter markedet og derfor donerer planter til auktionen. Her kan man gøre en ualmindelig god handel og samtidig støtte Geografisk Have, da hele indtægten går til, at vi kan videreudvikle havens plantesamling.

Spring køen over – køb billet online

Der er altid kø fra morgenstunden til Plantemarkedet. Billetter kan på forhånd købes her. Billetter kan desuden købes i Geografisk Haves reception både før og på selve dagen. Du kan betale med MobilePay.

Program

Kl.10 – 17 Staderne er åbne
Kl.11 – 17 Grillbod og madboder er åbne
Kl.11 – 15 Hestevognskørsel og trækture på ponyer
Kl. 11 – 15 Åben have i Den Økologiske Køkkenhave (Gardenhood)
Kl. 11 – 15:30 Trio Nylundgaard (levende musik)
Kl. 13 – 14 Planteauktion

Tagget med:
Del denne artikel