Planer med ikonisk vandtårn ændret

Søndag 06. September 2020 15:47 1543
Kunstner og designer Christina Hembo og hendes mand Claus Hembo, viser her udsigten fra toppen af vandtårnet på Sjællandsvej. Foto: Elo Christoffersen (Arkivfoto) Kunstner og designer Christina Hembo og hendes mand Claus Hembo, viser her udsigten fra toppen af vandtårnet på Sjællandsvej. Foto: Elo Christoffersen (Arkivfoto)

Oprindelig var planen, at der skulle være to liebhaverboliger i vandtårnet. Nu er planerne ændret.

Vandtårnet på Sjællandsvej i Kolding bliver til liebhaverlejligheder. Det er kunstner og designer Christina Hembo og hendes mand Claus Hembo, der står bag Christina Jewelry & Watches, som sidste år købte vandtårnet gennem deres ejendomsselskab. Vandtårnet blev købt af Ewii for 1,2 millioner kroner, skriver jv.dk.

Artiklen fortsætter under billedet...

Foto: Elo Christoffersen (Arkivfoto)

Ved et pressemøde i august sidste år blev planerne præsenteret. Vandtårnet skulle bygges om til to store luksuslejligheder med en 360 grader udsigt. Nu er planerne dog ændret, skriver avisen.

I stedet for to luksuslejligheder, bliver der fire lejligheder. Stadig med en 360 grader udsigt over Kolding og hver lejlighed i to etager. To af lejlighederne bliver på 254 kvadratmeter og to lejligheder på 175 kvadratmeter, oplyser jv.dk.

Lokalplan tager et års tid

Koldings borgmester, Jørn Pedersen (V) fortalte i maj til Kolding Netavis, at der var sat gang i udarbejdelsen af lokalplanen og at denne skulle i offentlig høring:

- Det tager typisk et års tid - og lokalplanen skal også i offentlig høring, sagde Jørn Pedersen til Kolding Netavis.

Artiklen fortsætter under billedet...

Foto: Elo Christoffersen (Arkivfoto)

Dermed bliver det tidligst i 2021, at ombygningen kan gå i gang.

Med lidt held kan lejlighederne i vandtårnet stå klar i efteråret 2022, fortæller Claus Hembo til jv.dk.

Det er fortsat uvist, hvad prisen bliver for liebhaverboligerne.

Tags